Demokrat Zafer

CHP’li Mudanya Belediyesi belediyecilikte tam bir fiyaskodur

Milliyetçi Hareket Partisi Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler; ilçe belediyesinin çiçeklendirme çalışmalarından vatandaşların duyduğu rahatsızlığı sosyal medyasına taşıdı. Seymenler; “CHP’li Mudanya Belediyesi belediyecilikte tam bir fiyaskodur. Öyle başarısız, işbilmez bir belediye başkanı var ki basit bir çiçeklik olayında bile Mudanya’da kaos yaşanabiliyor. Bir an önce Mudanya’nın CHP ve Hayri Türkyılmaz Belediyeciliğinden kurtulması gerekiyor.

Mudanya’da gezdiğiniz zaman lahit mezar görünümlü çiçeklikler gözünüze çarpacaktır. Bu çiçeklikler hemşehrilerimiz de ciddi rahatsızlık uyandırdı.

Şeffaf Belediyeciliğin emsalsiz timsali (!) Hayri Türkyılmaz’a bu konu ile ilgili sormak istediğimiz sorular var.

Bir adedinin 4 bin lira olduğu söylenen bu çiçekliklerden 700 adet aldığınız ve toplamda 3 milyon tl ye yakın parayı buraya ödediğiniz iddia ediliyor. Bu kadar büyük bir para gerçekten ödendi mi? Bunların bir adeti kaç paradır, kaç tane aldınız, tamamına ne kadar para ödediniz?

Bu çiçekliklerin kullanım ve estetik olarak buraya yakışmadığı, tabuta benzetildiği çeşitli mecralarda dile getiriliyor. Siz bu çiçeklikleri kiminle istişare ettiniz de aldınız? Anıtlar Kuruluyla, vatandaşlarla veya derneklere istişare yaptınız mı?

Bu çiçekliklerin yaklaşık 800 kg olduğu bu yüzden yerlerinden kaldırılamadığı, sokaklara konulurken plansızca ve düzensizce konulduğu için sokaklara ambulans, itfaiye, araç vs. giremediği, UKOME’nin bu konuda ciddi rahatsız olduğu doğru mudur?

Konulacak yer bulunamadığı için çiçekliklerin Kapalı Pazar yerinde depolandığı fotoğraflarla basında yer aldı. Turizm alanı dışında kullanılamaz diyerek kapattığınız pazaryerini çiçeklik, saksı vs depo yeri olarak mı kullanacaksınız? Sizin turizmden anladığınız saksı depolama alanı mı?

Spor kulüplerine, derneklere, havuzu açmaya, hayvan barınağına, soğuk hava deposuna para bulamayan CHP’li Hayri Türkyılmaz bu çiçeklikler için kaynağı nasıl bulmuştur?

CHP’li Mudanya Belediyesinin başarısızlığı adeta paçalarından akmaktadır. Çok basit bir çiçeklik işini bile eline yüzüne bulaştıran, iddialar doğruysa Mudanyalının parasını ziyan eden bu anlayış Mudanya’ya kesinlikle yakışmamaktadır.

Fiyatından görünümüne, planlanmasından uygulanmasına her safhasına CHP ve Hayri Türkyılmaz Belediyeciliğinin beceriksizliği damga vurmuştur. Allah; 2024 yerel seçimlerinde Mudanyamızı bu anlayıştan muhafaza buyursun.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ