Demokrat Zafer

Herkesin refah içinde olduğu, mutlu bayramlarda buluşalım!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Ramazan Bayramı mesajında, “Herkesin refah içinde olduğu, mutlu bayramlarda hep birlikte olmak ümidiyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Fatih Erbakan’dan Ramazan Bayramı mesajı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Başta Türk milleti olmak üzere tüm İslam aleminin her gününü bayram sevinciyle yaşamasının en büyük temennileri olduğunu ifade eden Erbakan, şunları kaydetti:

“Ramazan ayının rahmet ve bereket havasını soluduğumuz günleri geride bırakarak, Rabbimizin bütün Müslümanlara bir hediyesi olan en sevinçli günlerimiz olarak gördüğümüz Ramazan Bayramına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Çocukların büyük bir heyecanla beklediği bayram harçlıklarının anne ve babalara yük olmadığı, misafirlere ikram edilecek bir tabak tatlı için ince ekonomik hesapların yapılmadığı, bayramlık yeni bir kıyafet almak yerine ‘eskileri giyeriz’ sözlerinin konu olmadığı, akraba ziyaretine giderken benzin ve bilet fiyatlarının aile bütçesine ağır gelmediği, akraba ve dost sohbetlerinde ekonomik sorunların konu olmadığı bayramlar yaşansın istiyoruz.”

“HERKESİN REFAH İÇİNDE OLDUĞU BAYRAMLAR İÇİN ÇALIŞIYORUZ” 

“Böyle bir Türkiye’yi sadece bayram günleri için değil her gün için hayal ediyoruz” diyen Erbakan, bu hedefe ulaşmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, “Bu hayale kavuşmak, o güzel günleri milletimize yaşatabilmek için Yeniden Refah Partisi olarak ekonomik-sosyal bütün alanlarda hazırladığımız projelerimizi ortaya koyuyor, tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte var gücümüzle çalışıyor, ülkemizi ve milletimizi hak ettiği noktaya taşıyacağımıza olan inancımızı sizinle paylaşmak istiyoruz. Bu çalışmaları yaparken en büyük desteğimiz olarak başta siz olmak üzere, 85 milyon kardeşimizi görüyor ve sizleri ülkemizin, milletimizin ve tüm insanlığın selameti için yapılan bu samimi çalışmalara destek olmaya davet ediyorum. Herkesin refah içinde olduğu, mutlu bayramlarda hep birlikte olmak ümidiyle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ