Demokrat Zafer

Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir

DEVA Parti Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök; bayram mesajında; “Mübarek Ramazan-ı şerifin ardından, milletçe sevgiyle, muhabbetle kucaklaşacağımız bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Bu mübarek günlerin, tüm İslam âlemiyle birlikte, bizlerin de birliğine, beraberliğine, kardeşliğine; tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olmasını dilerim.

Bir bereket, paylaşma, kaynaşma ayı olan Ramazan boyunca ise, vatandaşlarımızla daha sık bir araya geldik. İlçemizin birçok mahallesinde lokma ikramında bulunarak, kahvehane ziyaret ederek paylaştık, kaynaştık, birliğimizi, dirliğimizi pekiştirdik, güçlendik.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Bayramı da dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir.

Tüm insanlığın huzur ve barış içerisinde, sevgiyle yaşadığı bir dünya dileğiyle hemşehrilerimizin ve milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlar, hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını temenni ederiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ