Demokrat Zafer

TDP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Büyük Af Çağrısında Bulundu

TDP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Büyük Af Çağrısında Bulundu

Büyük,yaptığı açıklamada:

“Türkiye ‘de cezaevlerinde yaşanan trajedi görülmelidir.Bugün çocuklar annelerinin aldığı cezalardan dolayı hayattan soyutlanmış şekilde ait olmadıkları bir dünyaya mahkum olmuş durumdalar.

Affı,Türkiye’nin gündemine taşıyan Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül;

Bugün halihazırda 250.000 (iki yüz elli bin)kadar mahkumu vardır.
Mahkumların, cezaevinden çıktıktan sonra hayata uyum sağlamaları ve topluma kazandırılmaları için gerekli desteğin yapılmasının önemini çalışmalarımızla ortaya koymaktayız.
Af çağrımızın;devletimize karşı işlenen suçlar,uyuşturucu kullanan ve buna özendiren teminine sebep olan suçlular,kadınlara ve çocuklara karşı işlenen tüm suçlardan ceza olarak mahkum olmuş kişiler için yapılmadığını evvela belirtmek isteriz.Günümüzde binlerce aile toplumsal barış,kardeşlik istemektedir.

2023 yılında,Türkiye Cumhuriyeti 100 Yıllık bir devlet olacaktır.
Büyük devletler derin bir akılla hareket ederler.Şimdiden toplumsal dengeler gözeterek bir af çalışması başlamalıdır.Türkiye Değişim Partisi Hukuk birimlerinin hazırladığı projeyle,bu süreci yakından takip etmekteyiz.Çağrımız tüm siyasî partileredir.Şimdiden gündeme alarak çalışmalara el birliği ile başlamalıyız.” İfadelerini kullandı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ