Demokrat Zafer

Evi yuva yapan annelerimize en güzel hediyeler Evidea’dan!

8 Mayıs tarihine kadar Evidea mağazalarından ve evidea.com adresinden elektrikli ev aletleri dışında yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişe anında 50 TL indirim uygulanıyor.

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam kategorilerinde geniş bir ürün yelpazesi sunan Evidea, Anneler Günü’nde annesini mutlu etmek isteyenler için birbirinden farklı hediye seçenekleri sunuyor.

Her renk ve boyda tencereler annelerin nefis yemeklerini daha da lezzetlendiriyor. Gözleri doyuran yemek takımları, kahvaltı takımları ve çatal kaşık bıçak setleri de sofralara şıklık katmak için mükemmel birer seçenek oluyor. Ev dekorasyonunu tamamlayan ve yumuşak dokunuşlarla keyifli yaşam alanları oluşturan birbirinden farklı ev tekstili ürünleri; nevresim takımları, yatak örtüleri, masa örtüleri, havlu setleri ve bornozlar anneler için kullanışlı hediye alternatifi oluşturuyor. Vazolar, tablolar, biblolar, şamdanlar gibi annelerin zevkleri doğrultusunda seçilebilecek ev dekorasyon ürünleri evlerine şıklık katmak isteyen anneleri mutlu ediyor.

Annelerini Anneler Günü’nde özel bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler; kaliteli, trend ve makul fiyatlı ürünlere Evidea’dan ulaşıyor.

Tüm annelerin, Anneler Günü kutlu olsun…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ