Demokrat Zafer

67 bin 400 aileye de erzak bırakarak gönüllere dokunduk

AK Parti Bursa İl teşkilatı iftar programında buluştu. İftar öncesinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan da canlı yayınla açıklamalarda bulunduğu iftar programı Merinos AKKM Fuar alanında gerçekleşti. AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, “Ramazan boyunca 11 bin haneye misafir olduk. 67 bin 400 aileye de erzak bırakarak gönüllere dokunduk” diye konuştu.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı teşkilat iftarı

RAMAZAN ACAR / BURSADA BUGÜN

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca yaptığı etkinliklerin de sunumunun yapılacağı programa teşkilattan yoğun ilgi oldu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın konuşmasından satır başları;

Bir Ramazan ayını daha geride bırakıyoruz. Bizler Ramazan boyunca 11 bin haneye misafir olduk. 67 bin 400 aileye de erzak bırakarak gönüllere dokunduk. Gençlik kollarımız da iftara 5 kala programlarıyla yüreklere dokundu. Ben bugün tüm teşkilatlarımıza Ramazan boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Bugün de buraya gelen siz değerli teşkilatımıza teşekkür ediyor, Ramazan Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmasından satır başları;

Allaha hamdolsun ki dolu dolu Ramazanlar geçirdik. Bu bağlamda katkı veren tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bazıları iftar buluşmalarını da başka yerlere çekmeye çalıştı ama biz yılmadık yurttaşlarımızla bir araya geldik. Büyükşehir Belediyesi hem altyapıda hem üst yapıda çalışmalarına devam ediyor, devam edecek.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı,AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu’nun konuşmasından satır başları;

Biz büyük bir teşkilatız. Türkiye’yi geliştirmeye, dünya lideri yapma yolunda çalışacağız. Teşkilatlarımız Ramazan boyunca yurttaşlarımızla bir araya geldi. Hepsine teşekkür ediyorum.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın konuşmasından satır başları; 

Değerli kardeşlerim hepinizin Ramazan’ını kutluyorum. Bayramın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini diliyorum. Teşkilatlarımıza Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar nedeniyle teşekkür ediyorum. Eğer ki bir kişiye bile ulaşamadıysak bizim işimiz bitmemiş demektir. Milletimizin beklediği çalışmayı gerçekleştirmek sadece kendimiz için değil bütün boynu bükükler için boynumuzun borcudur. Çalışmaktan yılmayacağız, devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tüm AK Parti teşkilatlarına seslendiği video konferansta yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

Pandemiyle geçen 2 yılın ardından çok şükür ki bu yıl İftar sofralarında bir araya geldik. Yurttaşlarımızla bir araya geldiğimiz bereketli bir ivme oldu. İnşallah hep çalışacağız ve bu ivmeyi sürdüreceğiz. Unutmayın AK Parti’de hizmet vermek ülkemizi güçlendirmek, mazlumların yanında olmak için gece gündüz çalışmak demektir. Gerçekleştirdiğimiz hizmetler karşısında alacağımız tek şeyin gönüllerden kopan bir Allah razı olsun olduğunu biliyoruz. Bundan daha huzurlu bir şey yoktur. Seçimlerde ki başarılarımızı geceli gündüzlü çalışarak her alanda ülkemize kazandırdığımız eserlere borçluyuz. Bize düşen bize duyulan güveni ortaya koymaktır.

Kardeşlerim şayet biz sokakları boş bırakırsak bazıları riyakarlıkla oraları doldurur. Bunun için yılın her günü, günün her saati milletimizin yanında olmalıyız. İstanbul’da 1994 yılında yaktığımız ateşle bu şehri biz aydınlattık. Ardından bu ışığıni tüm Türkiye’ye yaydık. Unutmayın Türkiye büyüdükçe, geliştikçe tüm bölgenin ve hatta tüm dünyanın dikkatini çekmeye başladı. Bugün Türkiye’nin adını bilmeyen pek az kişiye rastlarsınız.

Cumhuriyet’imizin belirleyicisi hep birlikte biz olduk. Geliştirdiğimiz vizyonlarla 2023’ü biz şekillendireceğiz. AK Parti’nin vizyonu tüm oyunları bozuyor. Kardeşlerim işte bu kararlılıkla yapılamaz denen ne varsa tamamını başardık. Çünkü biz teşebbüs dahi yapılamayan her şeyi gerçekleştirdik. Çünkü biz savunma sanayiinde size yar olmaz denen her şeyi gerçekleştirdik. Devletimizin yükselmesine hangi engel varsa hepsini ezip geçtik. Geçmişte okulundan hastanesine, yolundan köprüsüne dünyanın en gelişmiş ülkelerini dahi geride bırakmış bir ülke konum çuna geldik.

Bay Kemal’in dediklerine bakmayın. Artık bu millet bunları yutmuyor. O artık akıllı sayaçların çalıştığı bir ülkede olduğumuzu da bilmiyor. AK Parti’nin sorunu başkalarının asla yapmadığı konularda yetersiz kalmamızdır. İnşallah bayramdan sonra bu eksikliklerimizi de tamamlayacağız. Biz ülkenin bugünkü sorunlarını da çözeceğimizi söylüyoruz. Biz hizmet diyoruz, biz vizyon diyoruz, biz küresel ekonominin yeniden yapılandığı şu dönemde Türkiye’yi hedefine ulaştıracağız diyoruz.

Bay Kemal yaptığı konuşmada “Ya bana katılın ya da yolumdan çekilin” dedi. Bu zat riyakarlıktan başka bir şey yapmadığını böylece ortaya koydu. Bu zat tek adamlıktan bahsediyordu ya demek ki kendi hayallerinden bahsediyormuş. Bu zatın ve temsilcisi olduğu zihniyetin hayatı hep kavgayla geçmiştir. Bunlar terörle mücadele döneminde ülkenin politikalarıyla beka meselsiyle kavga etmiştir. Kardeşlerim bunlar gerçekleştirilen her yatırımla kavga etmiştir.

Biz her gün milletimizi hepimizin canını yakan hayat pahalılığına karşı korumak için uğraşıyoruz. Gerek Rusya devlet başkanıyla, gerek Ukrayna devlet başkanıyla yaptığımız görüşmelerle savaşın son bulması için uğraşıyoruz. Bunlar ise geziyi savunuyor. Bunların barış anlayışı yok. Bu bizim anlayışımızdır.

Değerli kardeşlerim bugün buradan hem teşkilatlarımıza hem de vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığına adaylığımızı koyduğumuz günden bu yana bizim neler yaşadığımızı hatırlayın. Şimdi benzer bir oyun içerde ne kadar muhteris varsa onlar üzerinden tekrar sergilenmeye çalışılıyor. Bugüne kadar nasıl bozduysak yine 2023’te bozacağız. Güzel günler bizi bekliyor. Allahın izniyle hiçbir güç büyük ve güçlü Türkiye’ye engel olamayacaktır. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Yolunuz bahtınız açık olsun. Ramazan bayramı hayırlara vesile olsun. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ