Demokrat Zafer

Özdilek Ev Tekstili’nden Pırlanta gibi Annelere Özel

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne çok az bir zaman kalırken Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenler için Özdilek Mother’s Heart Nevresim Takımı koleksiyonunu hazırladı.

Pırlanta gibi kalbi olan annelere yakışacak, yüzde yüz pamuktan hazırlanan nevresim takımının içeriğinde iki kişilik nevresim, çarşaf, iki adet volanlı yastık kılıfı ve yine iki adet yastık kılıfı bulunuyor.

Onları mutlu etmekten daha değerli ne olabilir ki?

Bir anne sözüdür “Benim evladım pırlanta gibidir…” Oysa ki evlatlarının gözünde de anneleri eşsiz ve biriciktir. Peki hayatımız boyunca bizim için onca fedakarlık yapan sevgili annelerimizi mutlu etmekten daha değerli ne olabilir ki? Bu bakış açısıyla kullanıcıları için çok özel bir tasarım hazırlayan Özdilek Ev Tekstili’nin Mother’s Heart Nevresim Takımı’nda güller ve mücevher taştan oluşan desenler, koleksiyonu oldukça şık kılıyor. Çift kişilik yastıklarda göze çarpan pırlanta görünümlü kalpler ise anne yüreğinin ışıltısını temsil ediyor.

Annelerini bu özel günlerinde mutlu hissettirmek isteyenler için oldukça şık ve kullanışlı bir hediye alternatifi oluşturan Özdilek Mother’s Heart Nevresim Takımı’nı; Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilek AVM’leri ile çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da ve yetkili satış noktalarıyla Özdilek bayilerinden satın alabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ