Demokrat Zafer

STARLAR ESTETİK SIRASINDA

Sağlık turizminin son dönemde zirve yaptığı ülkemizde işinin en tecrübeli isimlerinden  ” Zeyneplestetik ” kurucusu Zeynep Kaya, başta Almanya olmak üzere Avrupa ve Arap yarımadasının birçok star ismi estetik için sıra bekliyor ifadesinde bulundu. Türkiye’nin sağlık turizmi konusunda dünyada bir numara olduğunu sözlerine ekleyen Zeynep Kaya, sağlık sektöründeki atılımlarımızın ve yetenekli doktorlarımızın bu konuda çok etkili olduğunu vurguladı.

Sağlık Turizminin en güvenilir isimlerinden Zeynep Kaya özellikle dünya çapındaki magazin ünlüleri güvenle ve gizlilik içinde gelip işlemlerini yaptırıp gittiklerini sözlerine ekledi. İlginç bir açıklaması da yeşil sahaların ünlü futbolcularının da magazin ünlüleri kadar estetik yaptırdıklarını ve zaman zaman yakalandıklarında isimlerinin transfer dedikodularına karıştığını fakat gerçeğin estetik yaptırmaya geldikleri olduğunu dile getirdi. Sağlık turizminde ülkemiz hızla ilerlerken Zeynep Kaya “Bu işe art niyetli birçok kişi girmeye başladı ve suistimaller çoğaldı.

Hızla büyüyen sektöre yetkililer el atmalı ve bu işi yapanların bir ehliyet ile yapması gereken zaman geldi. Güven ve çok çalışmayla bu iş yapılır güvensiz kişiler ülkemizi de yanlış tanıtıyor” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ