Demokrat Zafer

La Liva’dan 1’inci Yaşa Özel Kampanya

Sektörde 1’inci yaşını kutlamaya hazırlanan La Liva Beauty Studio, yeni yaşına özel kampanyayla konuklarını ağırlayacak.

La Liva Beauty Studio kurucusu Nazife Selçuk, 1’inci yaşa özel olarak 5-8 Mayıs tarihleri arasındaki tüm uygulamaların nakit ödemelerde yüzde 50 indirimli olacağını söyledi.

La Liva Beauty Studio’da tırnaktan saç bakımına kadar her şeyi bir arada sunduklarını ifade eden Nazife Selçuk, profesyonel kadroyla birlikte kişiye özel uygulamalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

YENİLİKLERİ TAKİP EDİYORUZ

Sektörde 1 yılı geride bıraktıklarını ve yenilikleri de yakından takip ettiklerini vurgulayan Selçuk şöyle devam etti: “1 yıl önce başladığımız bu yolculukta, önemli bir marka haline geldik. Uzman kadromuzla birlikte konuklarımızı ağırlıyoruz. Farklı bölgelerden de iş ortaklıkları teklifleri alıyoruz. Pek çok hizmeti tek çatı altında uygulayabiliyoruz. Amacımız La Liva kalitesini daha çok insanla buluşturabilmek” dedi.

GENİŞ HİZMET YELPAZESİ

Sundukları hizmetler hakkında bilgi veren Nazife Selçuk, “Şu anda diyetisyen ve zayıflama birimi, Body Mac Slim cihazı ile bölgesel incelme, manikür, pedikür, cilt bakımı ve saç vitaminleri, akne leke onarımları, lazer ve buz başlıklı epilasyon, kalıcı makyaj, kaş tasarımı gibi farklı alanlarda hizmetlerimiz var. Dünyaca ünlü markaların malzemelerini kullanıyoruz. Güzellik sektöründe en az deneyim kadar malzeme kalitesi de sonucu çok etkiliyor. Çevre yolunun hemen yanında olmamız bize ulaşım olarak da önemli bir avantaj sağlıyor ayrıntılı bilgi almak isteyenler La Liva Beauty Studio Instagram adresimizi de inceleyebilir”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ