Demokrat Zafer

Kazanırsa bakın kimlere verecek? Bursa’da sıfır otomobil vaadli seçim!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Bursa’daki en ilginç seçim vaadini bugünkü köşesinde paylaştı…

Bursa’da sıfır otomobil vaadli seçim! Kazanırsa bakın kimlere verecek?

Sivil toplum örgütlerimiz nedense, birden kıymete bindi. STK’ların çok adaylı kongrelerine şahit oluyoruz. Vakıf, dernek gibi STK’larda yaşanan aday enflasyonu  bu kurumlarımızın seçimler öncesi kıymete bindiğinin işareti.

STK’larımızı siyasi basamak olarak kullanmak isteyenlerden tutun da, farklı amaçlar için göreve talip olanlar kadar, gerçekten hizmet amaçlı başkanlığa istekli olanlar da yok değil.

Malumunuz önümüzdeki ay Bursa’nın kamu yararına çalışan en büyük STK’larından DAĞDER’de de olağan kongre var. Pandemi nedeniyle ertelenen DAĞDER kongresinde şimdilik aday ortaya çıktı. Bir Büyükşehir Belediyesi bürokratının da aday olabileceği dillendiriliyor ama henüz o zat açıklanmış değil.

Başkan adaylardan biri olan Fazlı Seyis’in seçilmesi halinde bölge çocuklarında üniversite sınavında birinci olana sıfır otomobil vaat ettiğini duyuyoruz.

Seyis’in bölge çocuklarını teşvik anlamında böylesi bir vaadi seçim projeleri arasına koyduğunu düşünüyoruz.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda bölge çocuklarından birinci çıkar mı bilmiyoruz ama bunun bir STK kongresinde şimdiye dek ortaya atılan en ilginç vaatlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ