Demokrat Zafer

GEMLİK ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 5. SINIF ÖĞRENCİ SEÇME SINAVI 28 MAYIS’TA YAPILACAK

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bünyesinde bulunan Gemlik Anadolu İmam Hatip Proje Ortaokuluna giriş için 5.sınıflar seçme sınavı müracaatları başladı. 4. sınıf öğrencileri için gerçekleştirilecek sınavlara müracaatın 27 Mayıs 2022’de sona ereceği belirtilirken sınavların da 28 Mayıs 2022 Cumartesi yapılacağı belirtildi. Birçok başarılı projeye imza atan Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu öğrencilerinin sınavla okula alındığını belirten Okul Müdürü Ali BAHADIR, 2022-2023 eğitim-öğretim sezonu için okula alınacak 72 öğrencinin yine sınavla belirleneceğini vurguladı.


Sınava girecek öğrencilerin müracaatlarını almaya başladıklarını belirten Okul Müdürü Ali BAHADIR, “Okulumuz bünyesinde bulunan ortaokulumuza alacağımız öğrencilerimiz için yapacağımız seçme sınavına müracaatlar başladı. 28 Mayıs 2022 Cumartesi 10.00’ da okulumuzda gerçekleştireceğimiz sınav için müracaatlar 27 Mayıs 2022 Cuma sona erecektir. Sınava girmek isteyen öğrencilerimizin başvurusunu velilerimiz belirtilen linkten(https://gemlikanadoluihl.meb.k12.tr/icerikler/2022-2023-egitim-ogretim-yili-5sinif-kabul-sinavi-basvurulari-devam-ediyor_12793130.html ) online olarak yapacaklardır. Veya bizzat okulumuza gelerek başvuru yapabilirler.
Sınavımıza Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bütün resmi ve özel okulların 4. sınıfında okuyan öğrenciler müracaat edebilir. Bu yıl okulumuzun ortaokul bölümüne kaydedeceğimiz öğrenci kontenjanımız 72 kişidir.” diyerek sınava girecek öğrencilere başarı diledi.

SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR ŞUNLARDIR;
* 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 4. Sınıf okuyan öğrenciler sınava girebilirler.
* Sınav 28 Mayıs 2022 Cumartesi 10.00’da yapılacaktır.
* Başvuru yapamayan öğrenciler de sınav günü kimliklerini beyan ederek sınava girebilirler.
* Öğrencilerin sınava gelirken kalem, kalemtıraş, silgi vb. getirmeleri gerekmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ