Demokrat Zafer

BERTEKS YÖNETİM KURULU ÜYESİ BURCU NOYAN ERDEBİL : “ÜRÜNLERİMİZLE 5 KITA VE 55’İ AŞKIN ÜLKEDE VARIZ”

Üretiminin yüzde 85’ini ihraç eden Türkiye’nin yüz yıllık köklü aile şirketlerinden Berteks Tekstil, İtalya’da gerçekleştirilen Proposte Fuarı’nda inovatif ve yenilikçi ürünlerini sergiledi. Berteks’in Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Noyan Erdebil,  bu tür organizasyonların inovatif ürünlerini dünya devlerine tanıtmakta ve pazar derinliğini artırmakta önemli bir işleve sahip olduğunu belirterek, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını dile getirdi.

5 kıtada 55’i aşkın ülkede kumaşları ve ürünleri kullanılan Berteks Tekstil, en yeni ürünlerini,  İtalya’nın Como kentinde Proposte Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilen organizasyonda sergiledi. Ürettiği kumaşlar Las Vegas’taki Bellagio Hotel ve Wynn Hotel’de, New York’taki Empire State binası ofislerinde, Los Angeles’taki Apple ofislerinde; taşıt tekstilleri  Avrupa ve Rusya metrolarında; akustik kumaşları dünya genelindeki birçok opera salonunda vb projelerde kullanılan Berteks Tekstil A.Ş, sergilediği fon, tül perde ve döşemelik kumaşlarıyla katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Ar-Ge merkezinde iç ortamdaki ısı ve ses kontrolünü sağlayabilen, antibakteriyel/antiviral  ve VOC nötralize etme özelliğine sahip çok çeşitli kumaşlar tasarlayan Berteks Tekstil, ürünleri ile büyük beğeni topladı. Sürdürülebilirliğe verdiği önemi ürünlerine de yansıtan firma, geri dönüştürülmüş ipliklerden elde edilen, kullanım sonrası geri dönüştürülebilen, çevreci, sağlığa zararlı kimyasalların kullanılmadığı ürünleri ile dikkat çekti.

Zengin altyapısı ve son teknolojiye sahip üretim tesislerinde ürettiği kumaşlarıyla birçok alanda çözümler sunan Berteks’in Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Noyan Erdebil, bu organizasyonun kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu: “Üretimimizin yüzde 85’ini ihraç ediyoruz. Entegre beş fabrika ile gerçekleştirdiğimiz üretimimizle bugün 5 kıta ve 55’i aşkın ülkede varız. Ev tekstilinde yaşanan ortamlara estetik hava katan, çevre dostu, kaliteli ve fonksiyonel ürünlerimizle sürekli gelişimi, yenilikçiliği misyon edinerek dünyada lider konuma gelmek ve her 5 mekânda bir Berteks markalı ürün kullanılmasını sağlamak hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güçlü bir Ar-Ge’miz var. İnovatif ürünlerimizle hem teknik tekstil de hem de home tekstilde şık ve fonksiyonel ürünler sunuyoruz. Stor, screen, tül, fon gibi kumaşlarımızda ses kontrolü, güç tutuşurluk, antiviral ve kolay temizlenebilme gibi özellikleri kumaşlarımızda müşteri taleplerine göre bir araya getirebiliyoruz. İç mekanlarda enerji maliyetlerini düşüren,  ısı ve ışık kontrolü sağlayan  kumaşlar, akustik kumaşlar, antibakteriyel kumaşlar, kolay temizlenebilen kumaşlar gibi inovatif ürünlerimiz yurt dışından büyük talep görüyor. Bu tür organizasyonlar inovatif ürünlerimizi dünya devlerine tanıtmakta ve pazar derinliğimizi artırmakta önemli bir işleve sahip. Pandemi nedeniyle ara verilen bu organizasyonlarda tekrar bir araya gelebilmek çok güzel ve sektörün hareketlenmesi açısından da umut verici.”

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ