Demokrat Zafer

Seçime kendi adımız ve logomuzla giriyoruz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır” açıklamasını yaptı. 6’lı masa hakkında konuşan Babacan, “Biz 6’lı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız” ifadelerini kullandı.

Babacan: Seçime kendi adımız ve logomuzla giriyoruz

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin seçimlere kendi adı ve logosuyla gireceğini açıkladı.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada Babacan, “Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır” dedi.

Babacan, “Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Babacan, partisinin Genel Merkezi’nde gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Partisinin seçim kararına ilişkin konuşan Babacan, “Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararı almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun diyorum. Türkiye 1’den büyüktür, Türkiye 1’den büyüktür, Türkiye 1’den büyüktür. Hodri meydan diyorum. Elinizden geleni ardınıza koymayın. Barajları yıkıp geçeceğiz.”

6’LI MASA AÇIKLAMASI

Partisinin kendi ismi ve logosuyla seçime gireceğini açıklayan Babacan, 6’lı masa hakkında açıklamalarda bulundu.

Babacan, “Bu kararımızın herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmamasını arzu ederim. Biz 6’lı masada bugüne kadar vermiş olduğumuz bütün sözlerin arkasındayız. Ortak çalıştığımız konularda her türlü katkıyı vermeye de devam edeceğiz. O masada yer alan alan her partiyle işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda güçlü bir iradeye de sahiniz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ