Demokrat Zafer

MERAKLI GUGU’NUN ve UYKUCU AYI HUBOŞ’UN MACERALARI, UÇAN FİL’İN RENKLİ KİTAPLARINDA ÇOCUKLARI BEKLİYOR!

Antarktika’da yetişmeyen karahindiba bitkisinin peşinde heyecanlı bir yolculuğu anlatan Meraklı Gugu – Karahindiba ve sürekli bölünen bir kış uykusunun öğretici hikâyesiyle Huboş – Uykucu Ayı, nisan ayında Uçan Fil’in resimli çocuk kitapları arasında yerini aldı! Epsilon Yayınevi’nin çocuk kitapları markası Uçan Fil’in tüm kitapları, raflarda ve internet satış sitelerinde!

Meraklı Gugu – Karahindiba

Övgü Tahberer Terleç

Resimleyen: Deniz Yağmur

Meraklı Gugu, ansiklopedi karıştırmayı çok seviyordu. Rastgele seçtiği sayfalardaki kelimelerle ilgili hayaller kuruyordu. Bu sabah karşısına karahindiba adlı çiçek çıkmıştı. Ancak bu kez hayal kurmayı bırakıp onu bulmaya karar verdi. Acaba, bu macerada Meraklı Gugu’yu neler bekliyor?

Huboş – Uykucu Ayı

Renan Özdemir

Resimleyen: Sema Gürsoy

Yemyeşil bir ormanda adı Huboş olan, sevimli tombiş bir ayı yaşarmış. Bu ayıcık havaların soğuduğunu görünce “Kış uykusuna yatmanın tam zamanı,” demiş. Sıcacık mağarasına girip, pijamasını giymiş dişlerini fırçalamış. En sevdiği yastığını da alarak yatağına yatmıııış. Ohh şimdi mışıııl mışıl bir kış uykusu çekmenin tam zamanıymış. Huboş uykuya dalmak üzereymiş ki birden kapısı çalınmış. “Güm, güm!” Gelen kimmiş acaba?

Bazı hayvanlar için kış uykusu çok önemli… Huboş bu kış rahat bir uyku uyuyabilecek mi?

Uykucu Ayı, hayvanları tanıtan ve “Yaşadığımız her sorunun aslında bir çözümü vardır,” cümlesinden yola çıkan Renan Özdemir’in samimi anlatımıyla uykudan önce gülümseten bir masal.

Bilgi için:         epsilonyayinevi.com

instagram.com/ucanfilkitap

facebook.com/UcanFilKitap

twitter.com/epsilonYayinevi

youtube.com/channel

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ