Demokrat Zafer

Dualarımızı şifa bekleyen tüm hastalarımıza gönderelim

Bursa Kanser Derneği (BUKANDER), Ramazan ayının bitmesine son 3 gün kala iftar yemeği düzenledi. Kanser hastalarının öncelikli olduğu program halka açık şekilde, Furkan Aydın’ın sunumuyla gerçekleşti. Yoğun katılım gösterilen programa Bursa protokolünün önemli isimleri katılım sağladı.

Bursa Kanser Derneği 1500 kişiyle bir araya geldi
HABER: Sema Üstüntaş

Bursa’da faaliyet gösteren, Bursa Kanser Derneği (BUKANDER), Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala halka açık iftar yemeği düzenledi.

Kanser hastalarının öncelikli olduğu program, sponsorluğunu üstlendiği Sultan Düğün Salonları’nda gerçekleşti.

1500 kişinin bir araya geldiği iftar yemeğine, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Alpaslan Yıldız, Özel Hayat Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Özkul, hayırseverler ve çok sayıda aile katıldı.

Program Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlarken, semazen gösterisi ve açılış konuşmalarıyla devam etti.

Açılış konuşması yapan Bursa Kanser Derneği (BUKANDER) Başkanı Aysun Arslan, “Ramazan paylaşmaktır. Sizler bugün bin hayırdan daha hayırlı olan bir günde aramıza katılım sağlayarak, iftar sofralarımızı şenlendirdiniz. Pandemiyle beraber gerçekleştiremediğimiz bir çok organizasyon oldu fakat şu an burada sizlerle olmanın heyecanı içindeyim. Bizleri bugün burada yalnız bırakmayan tüm yönetim kurulu ekibime, hastalarımıza ve ismini sayamadığım pek çok hayırsevere teşekkür ediyorum. İnşallah sağlıkla tekrar buluşmak dileğiyle, yaklaşan bayramınızı da en içten dileklerimle kutluyorum. Dualarımızı şifa bekleyen tüm hastalarımıza gönderelim” ifadelerine yer verdi.

Programa katılım sağlayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Öncelikle Allah’a hamdolsun ki böylesine güzel bir gecede sizlerle beraberiz. İki yıllık süreç içerisinde pandemi dolayısıyla bu tür etkinlikleri yapamadık. Bu yıl ise Ramazan ayımızı 17 ilçemizde dolu dolu yaşamak nasip oldu. Böyle güzel bir günde, Kadir Gecesi’nde sizlerle birlikte aynı sofrayı paylaşıyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

Kadir Gecesi’nin bereketini vurgulayan Eski Bursa Valisi İzzettin Küçük de, “Bugünün bereketi sevdiklerinizin, evlatlarınızın üzerine olsun. Bursa Kanser Derneği, bu acımasız hastalıkla mücadele eden ve ailelerinin yanında duran bir dernektir. Her zaman hastalarımızın yanındayız. Öncelikle kanserle mücadele eden hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bu değerli çalışmayı yapan Aysun hanıma ve derneğin yanında duran hanımefendi ve beyfendilere teşekkür ediyoruz” dedi

Programa destek sağlayan bazı hayırseverlere ve sponsorlara plaket takdimi yapılırken, 25 yıldır kanser tedavisi gören Şerife Yentürk de unutulmayarak plaket takdimine layık görüldü.

BUKANDER…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ