Demokrat Zafer

Saadet Partisi Bursa Yıldırım İlçe Teşkilatı İftarda Buluştu

Saadet Partisi Yıldırım Nisan ayı ilçe divan toplantısı ‘Rahmet ve Bereket İklimi Ramazan’ temasıyla ile parti ilçe binasında düzenlenen iftar programının ardından gerçekleştirildi. İftar programı ve ilçe divan toplantısına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi İbrahim Veli, Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı Ali Osman Karahan, Saadet Partisi İl Ekonomik İşler Başkanı İbrahim Özacar, Saadet Partisi Yıldırım İlçe Kadın Kolları, Saadet Partisi Yıldırım İlçe Gençlik Kolları ve çok sayıda partili katıldı. İlçe Başkanı Sn. Abdullah Kocamaz’ın selamlama konuşmasının ardından Partililere hitap eden Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi İbrahim Veli, ülkenin sorunlarının ancak Saadet Partisi iktidarında çözülebileceğini vurgulayarak şunları kaydetti:

“Tarım ülkesinde tarım yapılamaz hale geldi. 20 yıl öncesine kadar kendi kendimize yetebilirken, en basit hububatı, bakliyatı, şekeri, ayçiçek yağını ithal eder hale geldik. Kağıdı, kumaşı, demiri, çeliği, plastiği, teknolojiyi saymıyorum bile. Başta yapılan dış politikaları yüzünden ülkemizin etrafı ateş çemberine döndü. Ateşten kaçan ülkemize sığınıyor. Sağdan soldan mülteci giriyor ülkeye.  Ülke kevgire döndü.

Giren çıkan belli değil. Tamamen kontrolsüz. Tamamen kayıtsız, evraksız. Tabi ki ensar –muhacir kardeşliği olacak. Tabi ki sığınana yardım edeceğiz. Ancak bunun bir kontrolü olmalı. Bir planı programı olmalı. Ülke bu kadar da sahipsiz bırakılmaz 3 tarafı denizlerle çevrili, dağları, ovaları, yaylaları, akarsuları olan, 4 mevsim ve farklı iklimlerin yaşandığı, neredeyse türlü bitkinin her türlü hayvanın yerleştirilebileceği ülkemizde insanımız; sebze meyve kuruyemiş yiyemez, et yiyemez, balık yiyemez hale gelmiştir.

Bütün bunlar yaşanırken insanımız ucuz ekmek, ucuz un, ucuz şeker, ucuz yağ alabilmek için kuyrukta beklerken, gençlerimiz iş bulamaz hale gelmiş, umudunu kaybetmiş, yurtdışına gitme hayali kurarken birileri de çıkmış şaha kalkmaktan bahsediyorsa söz bitmiştir artık.” ifadelerine yer verdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ