Demokrat Zafer

MEHMET ÇEVİK İZDİHAMI SAHNEDE MEHMET ŞOV

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NDA BURSA NİLÜFER’DEKİ 23 NİSAN MAHALLESİ’NDE HALK KONSERİ VEREN MEHMET ÇEVİK, SAHNE ŞOVUYLA BÜYÜK COŞKU YAŞATTI.

Ünlü sanatçı Mehmet Çevik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çok özel bir konsere imza attı. Bursa’da kendisinin de oturduğu semt olan Nilüfer’deki 23 Nisan Mahallesi’nde bir halk konseri veren Çevik’i bini aşkın seveni izledi. Sahneye Nüans Dans ve Sanat Evi’nin şampiyon dansçıları eşliğinde çıkan Çevik, güçlü sesi, sevilen şarkıları ve bitmek bilmeyen enerjisiyle izleyenlerine unutulmaz bir bayram gecesi yaşattı.

BÜYÜK KONSERELER HAZIRLIK

23 Nisan konserinin 4 Haziran akşamı Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda vereceği dev konserin bir ön hazırlığı niteliğinde olduğunu belirten Mehmet Çevik, tüm sevenlerini o geceye davet etti. Bu yaz sevenlerini büyük sürprizlerin beklediğini söyleyen Çevik, konser boyunca seyircinin alkışları ve destek tezahüratlarıyla ödüllendirildi.

BAŞKAN ERDEM’DEN TEŞEKKÜR

Nilüfer Belediyesi’nin desteği ve 23 Nisan Mahallesi Muhtarı Sevda Bayraktar’ın organizasyonuyla gerçekleşen konseri izlemeye gelenler arasında Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de vardı. Mehmet Çevik’i kutlamak üzere sahneye gelen Başkan Erdem, “Mehmet bizim starımız. Kendisine böylesine özel bir gecede sahnede olduğu için tüm Nilüferliler adına teşekkür ederim” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ