Demokrat Zafer

TURKCELL VADİ’DE ‘YÜZYÜZEYKEN KONUŞURUZ’

Üç yıldır Türkiye’nin en önemli sanatçılarının sahne aldığı, en yeni, en genç etkinlik mekanı TURKCELL VADİ’de, açıkhava konserleri geçtiğimiz hafta başladı. 24 Nisan Pazar akşamı ‘Yüzyüzeyken Konuşuruz’la devam etti

Atlantis Yapım, SM Production ve Vadistanbul iş birliğiyle hayata geçirilen Turkcell Vadi, şehrin en iyi etkinliklerini müzikseverlere, sanatseverlere sunmaya devam ediyor.

Turkcell Vadi, açıkhavada baharı müthiş bir dizi konserle karşılamaya başladı.  Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Duman konseriyle start veren açıkhava sahnesinde, 24 Nisan Pazar akşamı Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun performansıyla devam etti.

8 Bin Kişiyle Hep Bir Ağızdan

Günbatımı eşliğinde sahneye çıkan grup, baharın gelişini hissettiğimiz bugünü büyük bir karnavala çevirdi. ‘Kadıköy Kızı’ ile konsere başlayıp seyircisine selam verdikten sonra, ‘Benimle Kayboldun’ ile dinleyenleri bambaşka duygulara sürükledi. Grup, konser bitiminde seyircilerinin yoğun isteğine kayıtsız kalamayıp sahneye tekrar geldi ve 8 bin kişilik orkestrası ile “Sen Varsın Diye” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ