Demokrat Zafer

Zafer Parti Bandırma’da Sancakbeyi “Murat Burcu”

Zafer Partisi Bandırma Kurucu İlçe Başkanlığına Murat Burcu getirildi. Zafer Partisi Bandırma kurucu ilçe Başkanlığına Murat Burcu getirildi. Burcu, Yönetim Kurulu üyelikleri için çalışmalarına başladı.

MURAT BURCU KİMDİR

Zafer Partisi Bandırma İlçe Başkanlığına getirilen Murat Burcu, 1984 yılında, Bandırma’da doğdu. Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, Elektrik Bölümü’nden mezun oldu. Siyasete Milliyetçi Hareket Partisi’nde(MHP) başlayıp, “Ülkü Ocakları” çatısı altında da bulunan Burcu, ardından kısa bir süre, Ali Karaaslan’ın başkanlığındaki Genç Parti Bandırma İlçe Yönetim Kurulunda, ARGE Başkanı olarak görev yaptı.

DEDESİ ESKİ MİLLETVEKİLİ

Zafer Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı görevine getirilen Murat Burcu, dedesi Osman Niyazi Burcu’nun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde(TBMM) 7 dönem Karesi ve Balıkesir milletvekili olarak görev yaptığını belirtti. Ailesi Gönenli olup, halen Bandırma’daki bir holdingin bünyesindeki özel kuruluşta çalışan evli ve bir kız çocuğu babası Burcu, şunları söyledi: “Yeni bir görece büyük bir heyecanla başladık. Amacımız elbette ki; Genel Başkanımız sayın Ümit Özdağ’ın liderliğindeki partimizi zirveye taşımak iktidar yapmaktır. Kısa bir zaman içinde yönetimimi oluşturarak Bandırma’nın kronik sorunlarına el atmayı planlıyorum. Göreve nail gören İl Başkanım sayın Suat Aydın şahsında tüm il yönetimine teşekkür ederim.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ