Demokrat Zafer

BAŞKAN MUSTAFA IŞIK: “ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZİ AYDINLATACAK OLAN YILDIZLARIMIZ”

23 Nisan coşkusu Gürsu’da da düzenlenen çeşitli etkinliklerle yaşandı. Gürsu Belediyesi’nce Gürsu Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler 23 Nisan çocuklarına keyifli anlar yaşattı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde millet olarak verilen mücadelenin sonunda kazanılan bağımsızlık meşalesini taşıyacak olan çocuklarımızın günü bugün. Atalarımızın canlarını ortaya koyup savaşarak kazandığı vatanımızı ilelebet koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilen bu özel günde çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinliklerde bir araya geldik. Çocuklarımızın ışıltısının her yerde hissedildiği bu günde onların mutluluklarıyla bizler de mutlu olduk. Çocuklarımıza olan güvenimiz sonsuz. Geleceğin Türkiyesini geliştirecek olan çocuklarımızın yolunu bizler aydınlatacağız ki onlar da üzerlerine düşen sorumluluk bilinciyle kolları sıvayarak geleceğin aydınlık Türkiyesini oluşturacaklar. Çocuklarımız geleceğin yıldızları olarak bayrağımızı ilelebet dalgalandıracaklar. Bağımsızlık ışığını taşıyacak geleceğimizin yıldızları değerli çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Çocukların katılımıyla düzenlenen bisiklet turu renkli görüntüler oluştururken Gürsu Kent Meydanı’nda Gürsu Belediyesi’nce düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde, gün boyunca gerçekleştirilen etkinliklerde çocuklar; tiyatro, eğlence oyunları, animasyon gösterileriyle coşku dolu anlar yaşadı. Hacivat Karagöz ve sihirbaz gösterileri, palyaço ve animasyon gösterileriyle kahkaha dolu anlar yaşayan çocuklar, oyun gruplarındaki eğlence aktiviteleriyle de heyecan dolu anlar yaşadı. Etkinliklerdeki coşku gece sonunda gerçekleştirilen havai fişek gösterisiyle sonlandı.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ