Demokrat Zafer

Ayaz Özdemir: Bir projemiz Olabilir

Son zamanlarda dikkat çeken ve geleceğin parlak mankenlerinden olan Ayaz Özdemir’in çalıştığı proje duyanları düşündürdü 2018’den bu yana modellik yapan Ayaz Özdemir yaptığı çalışmalar dahilinde ekibimizle birlikte birkaç proje üzerinde düşündüklerini belirtti. Konuyla ilgili gazetelere açıklama yapan Özdemir şimdilik yalnızca gözlemlere devam ettiklerini açıkladı.

Peki Ayaz Özdemir kimdir?
Son zamanların başarılı modellerinden olan Ayaz Özdemir 1998 İstanbul doğumlu, 4 Senedir Modellik Yapan Best Model Çekimlerinde Bulunan Üsküdar Özel Tercih Koleji Mezunu olan sosyal medya fenomeni olan Ayaz Özdemir özellikle İnstagram′da uluslararası birçok kişiyle iletişim halinde olup, sosyal medyada moda üzerine, oldukça başarılı çalışmalara imza attı. Şuan için ise projelerinde yalnızca bir araştırma tutumunu benimsediklerini belirtti. Yakışıklı genç model Yengeç burcu olmakla birlikte 178 cm boyunda ve 53 kilogram ağırlığındadır. Göz rengi kahverengi,
saç rengi ise siyahtır. Ayaz Özdemir, gezmeyi, seyahat etmeyi oldukça çok sevmektedir ve yaz aylarını Antalya ve Armutlu’da geçirmektedir. Gün geçtikçe hatrı sayılır derecede takipçi elde eden Ayaz Özdemir sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar ile ilgiyi üzerinde topladı.

Her geçen gün artan takipçi kitlesi ile oldukça çok dikkat çekmektedir. Gelecek planı olarak, halihazırda yapmakta olduğu modellik mesleğinde daha çok ilerlemek ve adından söz ettirir bir model
olarak mesleğini en iyi şekilde yapmayı hedeflemektedir. Kişilik özellikleri: güler yüzlü, samimi, mütevazi, Utangaç ve kendi bildiğinden şaşmayan bir kişilikte olduğu bilinmektedir. Sosyal olarak boş zamanlarında arkadaşlarıyla vakit geçirmeye çalışıyor, Film ve dizi izlemeyi ise çok sevmektedir. Aşk tanımı olarak Ayaz Özdemir insan her şeye aşık olabilir ve hepsi kendi içinde özeldir. Eskiden iletişimin daha zor olduğu için aşkı yaşamanın da çok zor olduğunu, Bu yüzden de ilişkilerin daha özenli olduğunu düşünüyorum. Ancak günümüzde de aynı özeni gösterenlerin varlığına inanıyorum. diyerek bu konudaki tutumunu paylaştı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ