Demokrat Zafer

Ülkemizin 2023 hedeflerini hayata geçirebilecek tek vizyon AK Parti ve Cumhur İttifakı’dır!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir dönem AK Parti çatısı altında hizmet etmiş, daha sonra teşkilatlarımızdan kopmuş kardeşlerimize ulaşmaya özel önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinden kopanlara çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

* Sözlerimin hemen başında Bursa’da infaz koruma memurlarımızın içinde bulunduğu saldırıda şehit olan infaz koruma memurumuza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ramazan, helalleşme, kucaklaşma, dargınlıkları, kırgınlıkları da giderme vesilesidir.

AK Parti teşkilatları olarak bu kutlu ayı, önemine mütenasip şekilde ihya etmenin gayret içindeyiz. İftar buluşmalarımızla, esnaf ziyaretlerimizle, sahur programlarımızla, toplumumuzun tüm kesimleriyle gönül bağımızı sağlamlaştırmaya çalışıyoruz.

KARDEŞLİK VE KUCAKLAŞMA SEFERBERLİĞİ

*20 yıldır olduğu gibi muhalefetin gerilimini aklı selimle savuşturacağız. 1000 yıllık kardeşliğimizin muhalefetin siyasi hesaplarına kurban edilmesine göz yummayacağız.

*Kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği başlatıyoruz. 2023’e kadar devam edecek bu yolculukta kapısı çalınmadık hane bırakmayacağız.

*Bir dönem AK Parti çatısı altında hizmet etmiş, daha sonra teşkilatlarımızdan kopmuş kardeşlerimize ulaşmaya özel önem veriyoruz.

*Ülkemizin 2023 hedeflerini hayata geçirebilecek tek vizyonun AK Parti ve Cumhur İttifakı’nda olduğu anlaşılmıştır.

MUHALEFETİN 6’LI MASA TOPLANTILARI

*Sürekli kavga eden birbirlerine çelme takan 28 Şubat ittifakı bırakın 2023 seçimlerini 2023’ü bile göremeyeceklerdir.

*Türk milletinin demokratik kazanımlarına el koymak isteyenler daha öncekiler gibi yine kaybedeceklerdir. Türkiye’de siyasetin adresi de merkezi de AK Parti’dir Cumhur İttifakı’dır.

*Son yıllarda Ramazan aylarını ya salgın, ya savaş ya da Müslümanlara yönelik saldırıların altında yaşıyoruz.

MECLİS-İ AKSA AÇIKLAMASI

*Bu Ramazan’ı da kuzeyimizdeki kanlı savaşın trajik görüntüleri eşliğinde karşıladık. Son günlerde de Kudüs’teki Mescid-i Aksa’nın mahremiyetine yönelik yeni saldırılar sebebiyle yüreklerimiz bir kez daha dağlandı.

*İsrail’den görüştüğümüz her lidere Kudüs’ün statüsü konusundaki hassasiyetlerimizi daima açıkça söyledik, söylüyoruz.

*Uluslararası toplumu Filistinlilere yapılan haksızlıklara karşı duyarlı olmaya davet ettik, etmeyi de sürdüreceğiz.

*Bu sorunun maiyeti ve yol açabileceği felaketler bilindiği halde kasıtlı olarak bu şekilde davranılıyorsa o zaman işin içinde başka hesaplar var demektir. İsrail ile siyasi – ekonomik ilişkilerimiz için attığımız adımlar başka, Kudüs davası başkadır.

PENÇE- KİLİT OPERASYONU

* PKK’nın üslenme ve hazırlık olarak kullandığı bölgelere kapsamlı bir operasyon başlatıldı. Pençe-Kilit Operasyonu’nun amacı ülkemizin sınır güvenliğini garanti altına almaktır.

* Bu harekata katılan kahraman askerlerimize başarılar diliyorum, Rabbim onları korusun.

*Şehit olan 2 askerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Harekat vesilesiyle Türkiye’nin kimsenin toprağında gözü olmadığını bir kez daha ifade etmek istiyorum.

* Terör örgütlerini ülkemizde eylem yapamaz hale getirdik. Sınırlarımızda sızmaları ve kaçışları büyük ölçüde engelledik. Suriye’nin bir kısmında palazlanmaya çalışan terör örgütünün başını er ya da geç ezeceğiz.

* HDP, terör örgütünün payandalığı dışında bir hükmü olmadığını ispatlamıştır. Yakında Kandil diye bir yer kalmayınca varlık sebepleri de ortadan kalkacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ