Demokrat Zafer

Bursa Tabip Odası’nda Kumaş İpi Göğüsledi!

Bursa Tabip Odası’nda Yönetim Kurulu seçim sonuçları açıklandı. Bursa Çağdaş Hekim Grup Başkan Adayı Levent Tufan Kumaş 938 oy alarak ipi göğüsledi.

Bursa Tabip Odası'nda seçim sonuçlandı 
CANSU ÖZDEMİR – GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN bursadabugun.com

Güçlü Hekimlik içim Güçlü Tabip Odası Başkan Adayı Soner Cander ise 319 oy aldı.

Bursa Tabip Odası Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda yönetime Bursa Çağdaş Hekim Grup Başkan Adayı Dr. Tufan Kumaş, Güçlü Hekimlik için Güçlü Tabip Odası Başkan Adayı Soner Cander aday oldu.

1200 civarında kullanılan oy sonucunda Bursa Çağdaş Hekim Grup Başkan Adayı Levent Tufan Kumaş 938 oy alarak ipi göğüsledi.  Güçlü Hekimlik içim Güçlü Tabip Odası Başkan Adayı Soner Cander ise 319 oy aldı.

ORTAK ÇABA MESAJI

Levent Tufan Kumaş seçimi kazanmasının ardından Bursada Bugün’e yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir rekabet oldu. Çok güzel bir seçim atmosferi oldu. Katılım çok iyiydi. Artık hekimler daha çok odalarına sahip çıkıyorlar. Biz onlarla birlikte güçlüyüz. Oda onların evi. Oda bizim mesleğimizi savunma aracımız. Bu sebeple bundan sonraki çalışmalarımız bu doğrultuda olacak. Ortak çabamız seçim başarısını getirdi. Herkese teşekkür ediyorum.” duygularını fade etti

Bursa Tabipler Odası Çağdaş Hekim Grubu zaferlerini ‘Bella Ciao’ şarkısıyla kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ