Demokrat Zafer

“Biz insanların ahlakını değil, aklı kalbi ve nefsini terbiye etmeliyiz”

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği Bursa Teşkilatları İftar Programı Merinos Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı’nda gerçekleşti. MHP teşkilatlarından 2000 katılım oldu.

MHP Bursa Teşkilatları'nın iftar buluşması

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN  bursadabugun.com

MHP Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği Bursa Teşkilatları İftar ProgramıMerinos AKKM Fuar Alanı’nda gerçekleşti. İftar Programında MHP Genel Sekreteri İsmet BüyükatamanMHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve MYK Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu hazır bulundu.

MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı’nın konuşmasından satır başları;

Ülkü olmadan geçen bir hayat hayal olarak kalmıştır. Başbuğumuz büyük bir siyaset ve devlet insanıdır. Aramızdan ayrılışının 25. Yıldönümü dolayısıyla rahmetle anıyorum. Sağlam bir hazırlık olmadan büyük keşifler gerçekleşemez. Amacımız gönül kazanmaktır. Fikrimiz köklüdür. Nereye ulaşacağımızı bilen teşkilatlarız. Milletimiz ne diyorsa sözümüz odur. 2023 yılı ülkemizin kader ve karar yılıdır. Ötükenden çıkıp bozkurtla yürüyorduk. Bedrin aslanları ile beraberdik. Büyük taarruz da öne atılanlardık. Biz milliyetçi ülkücü hareketiz. Beka davasının savunucusuyuz. İnanıyoruz ki Allah’ın izniyle ebedi yurdumuzun kader seçiminde Cumhur İttifakı zaferle çıkacaktır.”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmasından satır başları;

“18 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Onlarca başkan geldi geçti. Hepsinden Allah razı olsun. Ülkemizin içinde bulunduğu hassas süreç herkesin malumu. Komşulara bakın heryer ateş çemberi. Rusya Ukrayna savaşını görüyorsunuz. İki yiğit adam Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli kirli hesapları gördü ve ittifak yaptı. Rengini şehit kanından alan bayrağımız ve bağımsızlığımız tehtit altında. Ülkemizin birliği ve bekası için el ele, kol kola yürümek zorundayız. Kadir geceniz ve bayramınız şimdiden mübarek olsun.”

MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoğlu’nun konuşmasından satır başları;

“Biz ‘Güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim’ diyen Peygamber ümmetiyiz. Fikir adamı Nurettin Topçu, “Biz insanların ahlakını değil, aklı kalbi ve nefsini terbiye etmeliyiz” dediği sözleri hatırlatıyorum. Çevremiz kaynıyor . Son 20 yılda 30 küsur iç çatışma yaşanan ülkeler merkezindeyiz. Darbeler görmüş ülkeyiz. Dünya devlerinin karşısında dik durmak zorundayız. İki liderin bir araya gelerek kurduğu Cumhur İttifakı ihtiyacımız vardı ve kuruldu. Türk dünyasına, İslam dünyasına hizmetlere devam etmek nasip olsun diyor, sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ın konuşmasından satır başları;

“Aziz dava arkadaşlarım; Bu vatanı bize bırakanların paraları yoktu, yiyecek ve giyecekleri yoktu. Yılmaz bir mizaç ve inançları vardı. Esir yaşamaktansa şehadeti göze almış duruşları vardı. Vatan olmadıktan sonra az yesek ne olur, çok yesek neye yarar. Vatan namustur. Zilletin kurduğu tuzakları işaret etmeye çaba sarf ediyoruz. Mağduriyet yaşayan varsa hakettiği sosyal medeniyete çıkaracağız. Geçmişten aldığımız iman ve itibar ile buna inanmak mecburiyetindeyiz. Türkiye’nin zora girmesini siyasal ranta çevirenler, kifayetsizlerdir. Zamlardan şikayet edip, İstanbul’da toplu ulaşıma yüzde 40 zam yapan zillettir. Tetikçi Soros ve teröristlerin yanında olan zillettir. Türkiye inşallah zillete düşmeyecek. Kimsenin endişesi olmasın, güvence Cumhur İttifakı’dır. Milli irade dışında bir takım küresel çetelerden medet umanlar, iktidar yolu gözleyenlerin yolu çıkmazdır. Bunlara gereken cevabı bu zamana kadar olduğu gibi yine sandıkta vereceğiz. Zillet İttifakı, demokrasi adına aciz bir metin sundu. Bu metini bir AB Büyükelçisine de göndermişler. Konuyu geçiştirmeye çalışıyorlar. 12 Nisan’da ABD İnsan Hakları Raporu yayınladı. Baştan sona ülkemize karşı ön yargı ve peşin hüküm içeren isnatlarla dolu bir rapor sundular. Kendi kirli geçmişlerine baksınlar. Utanmadan bütün terör örgütlerine destek veriyorlar. Birde Türkiye’ye ders vermeye kalkıyorlar. Bunları dikkate bile almıyoruz. Bize göre tesadüf değil. 12 Eylül’de ABD’nin yayınladığı rapordan kısa süre sonra Kılıçdaroğlu ziyaretler yapıyor. Zillet İttifakı kapalı kapılar ardında ülkemizin geleceğine karşı iş tutuyorlar. Dün olduğu gibi yarında elimizin tersi ile yıkıp atacağız. Bursa’da İyi Parti İl Başkanı’nı İngiltere’den ziyaret ediyorlar. Övünülecek birşey gibi medyaya servis ediliyor. Yazıklar olsun. Kim ziyaret etti, ajanlık faaliyetimiydi? Kirli oyunlara müsade etmeyeceğiz. Mutlaka bertaraf edeceğiz. 2023 seçimleri çok önemlidir.  Bu seçim bir kader seçimidir. Bir dahası yoktur. Geçmişte tercihi ne olursa olsun, bu kirli oyunları görüp endişe taşıyanlar istiklâline sahip çıkmak adına ulaşabildiği herkese ulaşıp Cumhur İttifakı çatısı altında ülkesine sahip çıksın. Bursa’da sorumluluklarımızın idraki ile 2023 seçimlerinde tartışmasız olarak ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesini sağlayacağız. Mecliste büyük çoğunluğu alacağız. Sizlere birlikte olmaktan mutlu oldum. Allah’a emanet olun.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ