Demokrat Zafer

KÜÇÜKÇİFTLİK PARK’IN EFSANELEŞEN KONSER SERİSİ PARK’TA ROCK, ADAMLAR KONSERİYLE 8 MAYIS’TA GERİ DÖNÜYOR!

Şehrin rakipsiz açıkhava eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta, geçtiğimiz yaza damga vuran 100% Müzik Sunar: Park’ta Rock konserleri Adamlar ile 8 Mayıs’ta başlıyor! Farklı janraları aynı potada toplayan müzikleriyle alternatif sahnenin en başarılı gruplarından Adamlar, hayata dair her konuda güçlü, derin ve ironik sözleriyle çok sevilen şarkılarını KüçükÇiftlik Park’ta hayranlarıyla birlikte söylemek için gün sayıyor. Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla düzenlenen konserin biletleri Biletix’te!

14 yıldır İstanbul’da rock müziğin kalesi haline gelen KüçükÇiftlik Park’ın Park’ta Rock serisi, Duman, Pentagram, Adamlar, Büyük Ev Ablukada, Yüzyüzeyken Konuşuruz gibi grupların kapalı gişe konserleriyle geçtiğimiz yazın en çok ilgi çeken etkinlikleri arasında yer aldı. Biletleri günler içerisinde tükenen Park’ta Rock serisi 2022 baharında, alternatif müziğin öne çıkan temsilcilerinden Adamlar’ın 8 Mayıs Pazar akşamı vereceği konserle geri dönüyor.

2013 yılında kurulan Adamlar, hip-hoptan uzun havaya, tangodan rock müziğin en damar hallerine ve oradan da elektronik müziğe farklı janraları başarıyla harmanlayan Türkçe sözlü müzik üretiyor. Tolga Akdoğan (vokal ve elektrik gitar), Berkan Tilavel (davul), Gürhan Öğütücü (elektrik gitar) ve Berat İşçioğlu’dan (bas gitar) oluşan grup Eski Dostum Tankla Gelmiş isimli ilk albümlerini 2014’te, Rüyalarda Buruşmuşuz adlı ikinci albümlerini 2016’da, üçüncü stüdyo albümleri Dünya Günlükleri’ni ise 2019’da yayımladı. Uzun süren sessizliklerini, 2021 yılının sonunda dört şarkıdan oluşan Harekete Kimse Mâni Olamaz. Part1 adlı EP ile bozan Adamlar, başarılarını katlayarak yoluna devam ediyor.

Sezon boyunca sürecek Park’ta Rock konser serisinin diğer konserleri ise çok yakında açıklanacak. Yüzdeyüz Müzik katkıları ve URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!

KüçükÇiftlik Park HAKKINDA:

İstanbul’un kalbinde yer alan KüçükÇiftlik Park, 17. yüzyıldan beri şehrin kültür ve eğlence merkezi. Günümüze kadar mesire alanı, hasbahçe, gazino ve lunapark olarak İstanbulluları ağırlayan mekan, bugün kurumsal etkinliklerden lansmanlara, fuarlardan davetlere, düğünlerden dev konserlere, tüm sahne sanatlarından sergilere kadar ses getiren etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı bir etkinlik merkezi olarak hizmet vermektedir. Yaz sezonunda etkinliklerin ihtiyacına göre düzenlenebilen 17.000 kişi kapasiteli alanı, kış sezonunda ise 4.500 kişi kapasiteli kapalı alanı ile şehrin ihtiyacına cevap vermektedir. 2000 metrekarelik çim alana sahip KüçükÇiftlik Bahçe ise yaz sezonunda ayrı bir alan olarak hizmete açılmaktadır.

URU HAKKINDA:

2007 yılından bu yana etkinlik sektöründe faaliyet gösteren URU, yenilikçi projeler geliştirerek geniş kitleleri kültür-sanat etkinlikleriyle buluşturan çok amaçlı bir organizasyon şirketidir. Gerçekleştirdiği etkinliklerde sunduğu 360 derece hizmetle sektöre alternatif bir soluk getiren URU, kurumsal etkinlik ve lansmanları; konser, parti ve festivalleri; moda tasarım aktivitelerini yenilikçi bir anlayışla tasarlayarak dünya standartlarında bir organizasyon hizmeti vermektedir.

Bilgi için:         instagram.com/kucukciftlikpark

kucukciftlikpark.com

twitter.com/KucukCiftlik

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ