Demokrat Zafer

Mudanya’da kırılıp dökülmeyen yer kalmadı.

Mudanya’da siyasi tansiyon MHP kanadından gelen açıklamayla tavan yaptı! MHP İlçe Başkanı Erkut Seymenler; “CHP’li Mudanya Belediyesi adeta ‘züccaciye dükkanına girmiş fil’ gibidavranıyor. Sayelerinde Mudanya’da kırılıp dökülmeyen yer kalmadı.

En son basında yer alan haberlerde Yıldıztepe’nin zemininin çöktüğü ile ilgili fotoğraflar paylaşıldı. Belediye Başkanının konu ile ilgili açıklamasını duymadık, her zamanki gibi kulağının üstüne yatmaya devam ediyor.

Bu da yetmezmiş gibi Büyükşehir’in sorumluluğundaki ana yolları yapmak için yetki istiyor. En son yetki aldığında Güzelyalı Havuzu kullanıma kapanmış, binlerce genç, yüzlerce sporcu havuzdan mahrum kalmıştı. Aylar geçti, havuz hala kapalı.

Mudanyalı Hayri Türkyılmaz’ın ne kadar kötü bir Belediye Başkanı olduğunu çok iyi anladı, bundan sonra Hayri Türkyılmaz’a yetki de yok, oy da yok. Boşuna demagoji yapmasın.

Mudanya’da CHP ve Hayri Türkyılmaz Belediyeciliği çoktan iflas etmiştir. Mudanya’dakiCHP belediyeciliği tutunduğu çürük İP’le birlikte siyasi enkaz haline gelmiştir.

Basında yer alan haberlere dayanarak Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a soruyorum:

  • Yıldıztepe Projesinin zemininin çöktüğü doğru mudur? Bununla ilgili bir incelemeniz oldu mu? 1. Derece deprem bölgesi olan Mudanya’da bu tesis ne kadar güvenlidir? Bu tesis için harcanan milyonlarca lira havaya mı uçuyor?
  • Bademli’deki Cumhuriyet Parkı ve binasının çürümeye terk edilmesi ne zamana dek sürecek? Bunlar milli servet değil midir? Hiç rahatsız olmuyor musunuz?
  • Mudanya’nın göbeğindeki Şehit Küçük Ahmet Sokaktaki metruk tesis balicilerin, madde kullananların mekânı haline geldi, burası ne zaman düzgün bir yer haline gelecek?

Patlayan projeler, kapanan ve atıl hale gelen tesisler, metruk yapılar diyarı haline getirdiğiniz Mudanya’ya daha ne kadar zarar vereceksiniz? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor?” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ