Demokrat Zafer

KAYNAK YEMEK REKORA İMZA ATTI! Bursa’da 12 Bin Kişilik Muhteşem İftar !

Bursa’nın cemiyet yemekçisi olarak bilinen Kaynak Yemek Bursa’da bir ilke daha imza attı. Geçtiğimiz çarşamba günü Vişne Caddesi’nde gerçekleşen; Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD)’ın iftar programına ev sahipliği yapan Kaynak Yemek aynı anda 12 bin kişiyi ağırladı.
300 kişiyi aşkın personel ile titizlik ve özveriyle hazırlanan programa;
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar Programı’nda  mikrofonlarımıza konuşan Firma Sahiplerinden Uğur Kaynak;
” Bursa’da şuan bir ilki gerçekleştiriyoruz. Aynı anda 12 bin kişiye iftar yemeği verebilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık 15 günden beri 35 kişilik planlama ve yönetim ekibimiz ile birlikte bugün için hazırlandık. Ve şuanda görüyoruz ki emeklerimiz karşılık buldu ve hiç bir detay atlanmadan Kaynak Yemek olarak 300 kişiyi aşkın personel ekibimiz ile kusursuz bir hizmet sunduk. Aynı anda tüm misafirlerimize aynı servis ile hizmetimiz sunuldu. Yemeklerimiz ikram edildi. Bu Şehr-i Ramazan Ayı’nda böyle bir daveti hayata geçirmek büyük emekler istiyor.Emeği geçen tüm ekibimi canı gönülden kutluyorum. Bursa’da bu tarz büyük proje ve davetlerimiz devam edecek. Bursa’ya değer katacak projelerin altında Kaynak Yemek olarak bizimde imzamız olacak.
Bursa Kaynak Yemek firmamızın ismini çok sık duyacak.  Bu gururumuza, haklı başarımıza ortak olan herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Program paydaşlarından Yıldız Organizasyon Firma Sahibi İsa Yıldız; ” Elbette ki firma olarak birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz fakat bugün aynı anda 12 bin kişiyi ağırlamanın mutluluğu var içimizde. Tüm ekibimi canı gönülden kutluyorum, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Kaynak Yemek Firma Sahiplerinden Hüseyin Kaynak;  iftar programında firmaya ait birçok konu başlığına da değindi işte o başlıklar;

‘ BURSANIN CEMİYET YEMEKÇİSİ KAYNAK YEMEK ‘
‘ CEMİYETLERİMİZE TİTİZLİK İLE HAZIRLANIYORUZ ‘

Her cemiyet bizim için çok önemli. İster sünnet düğünü ister kına,düğün nişan olsun. Her yemeğimizde titizlikle hizmetimizi sunuyoruz. Alacağımız ürünlerin en tazesini seçiyor kıymetli müşterilerimize o şekilde hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.

‘ HİJYEN VE TEMİZLİK İLK ÖNCELİĞİMİZ ‘

Pandemi sürecinde özellikle herşeyden önce tek dikkat ettiğimiz şey insan sağlığı. İnsan sağlığını korumak adına steril ortamlarda yemeklerimizi hazırlıyor. Maske, eldiven , bone takmadan hiç bir personelimizi çalıştırmıyoruz. Tüm malzemelerimiz tabaktan tutun, çatalı bıçağı tüm detaylarıyla ayrıntılı bir şekilde yıkanıp temizlik yapıldıktan sonra kullanıma sunuluyor. Müşterilerimizin bu konuda gönlü ferah olsun.

‘ AYNI ANDA 20’DAN FAZLA NOKTADA YEMEK İKRAMI YAPACAK PERSONEL VE TEKNİK DONANIMA SAHİBİZ ‘

Bursa’nın her noktasına, istenilen güne 20 noktayı aşkın yerde hizmet verebilme gücüne sahibiz. 300’ü aşkın personelimizle kusursuz hizmet için önümüzde hiç bir engel yok.

‘ BURSA’LI VATANDAŞLARIMIZA EN UYGUN MENÜ FİYATLARI İLE HİZMET VERİYORUZ ‘

Bursa geneline bakıldığında fiyatlar çok yüksek. Menü içeriklerine göre birçok fiyatlandırma söz konusu. Fakat iddia ediyoruz Bursa’nın en uygun fiyatları Kaynak Yemek’te. Müşterilerimizin bizlere uğrayıp yemeklerimizi tatmadan seçim yapmamalarını öneriyoruz. Her bütçeye uygun menülerimiz mevcuttur.

‘ AMACIMIZ HER ZAMAN PARADAN ÖNCE İNSAN KAZANMAK ‘

Bu yola insan kazanmak için çıktık. Aile çatısı altında Bursalı vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bu şiar ile önceliğimiz her zaman paradan önce insan kazanmak oldu. Bu zamana kadar ailemize katılan herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Ailemize yeni katılmak isteyen tüm müşterilerimizi Yunuseli’nde bulunan işyerimize davet ediyoruz. 0 535 779 53 50 nolu telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ