Demokrat Zafer

50. YAŞINI KUTLAYAN MİLLİYET SANAT, 41. İSTANBUL FİLM FESTİVALİ’NDE BU YIL İLK KEZ VERİLECEK EN İYİ SANAT YÖNETMENİ ÖDÜLÜ’NÜ TAKDİM EDİYOR!

İlk sayısını Eylül 1972’de çıkaran Milliyet Sanat dergisi, 2022’de 50. yaşını farklı etkinliklerle kutluyor. Sanatın her dalında sanatçıları destekleyen Milliyet Sanat, İKSV’nin düzenlediği 41. İstanbul Film Festivali’nin Ulusal Yarışma’sında bu yıl ilk kez verilecek olan En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü’nü kazanan isme para ödülü takdim edecek.

50 yıllık yayın hayatını kesintisiz devam ettiren Milliyet Sanat, Türkiye’nin ve dünyanın kültür sanat gündeminin nabzını tutuyor. Kültür sanat alanında ülkemizin en önemli kurumlarından ikisi, Milliyet Sanat ve İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV), 2022’de 50. yaşlarını birlikte kutluyorlar.

Milliyet Sanat, 8-19 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleşen 41. İstanbul Film Festivali’nin merakla beklenen Ulusal Yarışma’sında bu yıl ilk kez verilecek En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü’ne öncülük ediyor. Milliyet Sanat, kazanan isme 10.000 TL ödül takdim edecek.

Yapımı 2021-2022 sezonunda tamamlanan 12 filmin Altın Lale için yarıştığı Ulusal Yarışma’da “Mukavemet” (Soner Caner), “Geceden Önce” (Ali Kemal Çınar), “Klondike” (Maryna Er Gorbach), “Turna Misali” (İffet Eren Danışman Boz), “Yaban” (Tareq Daoud), “Ela ile Hilmi ve Ali” (Ziya Demirel), “Zuhal” (Nazlı Elif Durlu), “Dört Duvar” (Bahman Ghobadi), “Çilingir Sofrası” (Ali Kemal Güven), “Bana Karanlığını Anlat” (Gizem Kızıl), “Birlikte Öleceğiz” (Hakkı Kurtuluş, Melik Saraçoğlu) ve “Kerr” (Tayfun Pirselimoğlu) filmleri yer alıyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ