Demokrat Zafer

Özdilek’ten Tarihin Büyüsünden Doğanın Eşsiz Güzelliğine Uzanan Bir Koleksiyon

Özdilek, 2022 İlkbahar – Yaz Sezonu’na ait tekstil kataloğu çekimlerini tamamladı. Bir rüzgarın esintisi gibi sınırsız, gökyüzü gibi uçsuz bucaksız ve olabildiğine özgür ruhlara dokunacak yeni koleksiyon çekimleri, Türkiye’nin en güzel ambiyansına sahip Efes Antik Kenti ile Kuşadası’nın eşsiz güzellikteki koylarında yapıldı.  

Fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin Ağgül tarafından fotoğraflanan katalogda Özdilek’in klasik erkek ve kadın giyim markaları Finesuits ve Shefame, çocuk giyim markası Funfair, günlük giyim markası First Company ve First Company Denim’in yanı sıra dünyaca ünlü markaların ürünlerine de yer verildi.

İlkbahar – yaz temasını yansıtan çekimlerde sezonun en göz alıcı renkleri mavi, sarı, beyaz, mint yeşili ve lilanın ağırlıkta olduğu kombinler, doğanın eşsiz güzelliğinde ve tarihin büyüleyici dokusuyla bir araya getirilerek resmedildi. Uçuş uçuş elbiseler, birbirinden enerjik renk ve desenlerle hazırlanan şortlar, tişörtler, rahat ve göz alıcı tulumlar, denim ürünler, bej ve haki tonlarının hakim olduğu ketenlerle hazırlanan parçaların yer aldığı çekimlerde hem şık hem de spor siluetlere yer verildi.

Ayrıca Özdilek markaları Shefame, Finesuits, First Company, First Company Denim ve Funfair yeni sezon ürünlerinin tanıtım filmleri de dijital mecralarda yayınlanmak üzere çekildi.

Tarihin İzinde Mevsimin Sıcacık Hali…

Bu sene kendini oldukça özleten güneşli günlere giriş yaparken Özdilek’in kadın, erkek ve çocuk giyim modellerinden oluşan tekstil koleksiyonu ile sımsıcak bir sezon kullanıcılarını bekliyor Özdilek 2022 İlkbahar – Yaz Kataloğu’nda yer alan yeni sezon ürünlerine, Özdilek AVM’lerinden, departman mağazalarından ve Özdilekteyim.com’dan sezon boyu rahatlıkla ulaşabilir, en gözde modellere sahip olabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ