Demokrat Zafer

Le Méridien Istanbul Etiler’de Paskalya Kutlaması

Sanat ve stilin her zaman ön planda olduğu Le Méridien Istanbul Etiler, baharla birlikte yeniden canlanan doğanın enerjisiyle Paskalya Bayramı’nı rengarenk yumurtalar, eğlenceli etkinlikler ve lezzet dolu bir menü ile kutlamaya hazırlanıyor. Aileler ve dostlar keyifle sohbet edip İtalyan Aşçıbaşı Giovanni Terracciano’nun Paskalya Bayramı için özenle hazırladığı özel lezzetlerin tadına bakarken, çocuklar da Le Méridien Istanbul Etiler’in Krank Art Galeri iş birliği ile organize ettiği, sanatçı Işıl Çelik’in “Çocuklar için Paskalya” temalı atölyesinde hayal güçlerini geliştirerek eğlenecekler.

Uzun zaman sonra bu sene Paskalya’yı hep beraber keyifle kutlamak için, Le Méridien Istanbul Etiler aileleri ve dostları lezzetli bir menü ile şık ve renkli Paskalya sofralarında buluşturmayı arzu ediyor. İtalyan Aşçıbaşı Giovanni Terracciano’nun Paskalya’ya özel hazırladığı 4 aşamalı öğle yemeği menüsünde ahtapot ve karides salatası, enginarlı risotto eşliğinde ağır ateşte pişmiş kuzu but, cevizli dondurma ve çilek sosuyla çikolatalı ve yoğurtlu mus, makaron, trüf çikolata ve meyveli tartöletlerden oluşan petifürler yer alıyor. Kişi başı 399 TL ücretle sunulan menüye çay ve kahve ikramları da dahil.

Yetişkinler Paskalya’yı lezzet ve sohbetle kutlarken çocuklara da sanatçı Işıl Çelik’in “Çocuklar için Paskalya” temalı atölyesi eşlik edecek. Le Méridien Istanbul Etiler’in Krank Art Galeri iş birliği ile organize ettiği atölyede Paskalya’nın vazgeçilmezi, olmazsa olmaz yumurta boyama etkinliğinin yanı sıra pek çok eğlenceli sanatsal aktivite yer alıyor. 0-6 yaş çocukların ücretsiz, 6-12 yaş çocukların da %50 indirimli katılabilecekleri Paskalya kutlaması çocukların hayal güçlerini eğlenceyle geliştiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ