Demokrat Zafer

ANNELER GÜNÜ İÇİN EN DOĞAL HEDİYELER HARREM’DEN

İlhamını doğanın şifalı gücünden alan Harrem, karşılıksız sevginin ve emeğin sembolü anneler için birbirinde doğal ürünleri ile hediye alternatifleri sunuyor.

Harrem Sparkle Toner

İlhamını doğanın şifalı gücünden alan Harrem, Sparkle Toner ile bir ilke imza atarak bitki sularını serumlarda en sık kullanılan vitaminlerle buluşturdu. Sparkle Toner, içeriğindeki Q10 ve E vitamini sayesinde güneş ışınlarının sebep olduğu yaşlanma belirtileri ve çizgi görünümlerine karşı bariyer oluşturuyor. Alfa hidroksi asitler ve C vitamini ise ölü deriden arınmaya, koyu lekeleri azaltmaya ve daha pürüzsüz bir cilde kavuşmaya yardımcı oluyor. Sparkle Toner, devrim niteliğindeki mucizevi formülünde yer alan akgünlük bitkisi ile ciltteki kolajeni desteklerken cilt kalitesini artırmakta da önemli bir rol oynuyor.

Satış fiyatı: 199,90 TL

Harrem for Women Parfüm

Harrem for Women Parfüm; içeriğindeki notalar sayesinde zarif ve daha güçlü hissetmenize yardımcı olacak. Kalıcılığı ile kendine hayran bırakacak.

Zerafet ile gücün birleşiminin kokuya dönüşmüş hali olan bu parfümün eşşiz notalarını, Mandarin Orange, Lavander, Black Currant, Jasmine, Orange Blossom, Madagascar Vanilla, Ambergris ve Musk oluşturuyor.

Satış fiyatı: 299,90 TL

Harrem Gül Mayası

Harrem, doğanın iyileştirici ve güzelleştirici gücünü Gül Mayası ile cildinize sunuyor. Doğal bir nemlendirici olma özelliği ile cildinizi sağlıkla parlayan tazeleyici bir görünüme kavuşturuyor. İnsanlığın en eski ilaçlarından olan esansiyel yağlar içeren Gül Mayası, “Rosa Damascena” adı verilen gül türünden hazırlanıyor. Bu gül türü aynı zamanda dünyanın en değerli gül endüstrisi ürünü olma özelliğini de taşıyor. Harrem Gül Mayası cildi besler ve cildin sıkılaşmasına yardımcı olur.

Aynı zamanda makyajın gün boyu kalıcılığını koruyan etkili bir bazdır. Cildi besleyen ve dokuları gerginleştirici hale getiren özelliği sayesinde ciltte ve vücut bakımında kullanılabilir.

Satış fiyatı: 229,90 TL

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ