Demokrat Zafer

MUYAD, bu yıl da yardım elini esirgemedi

Bursa Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği (MUYAD) her yıl geleneksel hale gelen yardımlarına bu Ramazan ayında da devam ediyor. Başkan Keçici, gelecekte de her zaman muhtaç kişilere yardım eli uzatmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bursa’da kurulan, her yıl geleneksel hale getirdikleri Ramazan ayında yardım organizasyonları düzenleyen Bursa Mudanya ve Köyleri Yardımlaşma Derneği  (MUYAD)  bu Ramazan ayında da muhtaçlara erzak yardımında bulunuyor.

MUYAD Başkanı Sahip Keçici, “Yıllardır her Ramazan’da devamlı geleneksel hale gelen bu yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Köylere yardımlarımız hala daha devam ediyor. Gelecekte bu yardımlarımız devam edecektir. Toplu sünnetler, cami boyamaları, spor malzemeleri gibi desteklerimiz oluyor. Bursa’da 16 tane takıma forma yapıldı. Tabii burada emeği geçen Ergin Kopal’a teşekkür ediyorum. Kendileri her zaman MUYAD’ın yanında oluyor. Yardımlarını hiç esirgemiyor” şeklinde konuştu.

“DESTEKLERE HER ZAMAN DEVAM EDECEĞİZ”

MUYAD olarak yapılacakların bundan ibaret olmadığını ifade eden Keçici, “Biz hemşehri derneği değiliz. Burası bütün ihtiyaç sahiplerine 24 saat açıktır. Taleplerine buradan ulaşabilirler. Desteklerimize her zaman devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ