Demokrat Zafer

DAĞ-DER’in Tecrübeli Yöneticilerinden Basın Açıklaması!

DAĞ-DER’in etkili isimlerinden son günlerde yaşanan tartışmalara son nokta!  Aralarında geçmiş dönem Genel Başkanların, önceki dönem yörenin Milletvekilerinin, yörenin etkili STK’larınında bulunduğu gurup tartışmalara dair bir basın açıklaması düzenledi. Bursa eski Milletvekili Faruk Anbarcıoğlu ile eski başkanlar Ali Şahin, Mustafa Bay ve eski yöneticiler Adem Ağlan, Ali Osman İnan, Bayram Tosun, Bekir Öztürk, İbrahim Üze, İsa Uysal, İsmail Doru, Metin Bayram, Ramazan Üzü, Raşit Deniz, Recep Sarı, Refik Dikmen, Reşat Karış, Sami Ünal’ı bir araya getiren basın açıklamasının metni şöyle;

Bursa'da DAĞ-DER yönetiminden basın açıklaması

DAĞ-DER’in açıklaması şöyle;

1- Son Yönetim Kurulu toplantısındaki tartışma Bursa kamuoyuna yansımış olup DAĞ-DER üzerinde olumsuz algılara neden olmaktadır.

Bunu önlemek amacıyla üye listesinin en kısa zamanda DAĞ-DER yönetimince tüm adaylarla paylaşılması gerektiğini düşünüyoruz.

27 Nisan 2022 günü de Genel Kurul’da oy kullanma hakkı elde eden üyelerin listesi şeffaf bir şekilde tüm adaylarla paylaşılmalıdır.

2 – Bu heyet tüm adaylara eşit mesafededir ve herbirine ayrı ayrı başarı dilemektedir. Sürecin uzunluğu göz önünde bulundurularak sahada centilmence bir yarışın devamı sağlanmalı ve Genel Kurul’a bu hava ile girilmelidir.

3 – Aidat mesajları birçok üyede icra algısı oluşturmuştur.

Bu mesajların sadece Genel Kurul’da oy kullanma hakkı elde edilmesi maksadıyla paylaşıldığı, DAĞ-DER yönetimince açıklığa kavuşturulmalıdır.

4 – Bu heyetten herhangi birimiz başkan adayı olmayacaktır. Bu sürede Bursa kamuoyunda övünç kaynağı olan Dağlı portresinin korunacağını temenni ediyoruz.

5 – Seçim bittiğinde seçilen yönetime destek vermeye, tecrübe paylaşımında bulunmaya her zaman hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ