Demokrat Zafer

Özdilek’te Ara Tatil İndirimleri Karnaval Tadında!

Yaz tatili öncesinde çocuklar için kısa bir mola verdiren ara tatilde, aileleri ve minikleri sevindirecek kampanyalar Özdilek’te başlıyor.

09 – 17 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak “Karneval” kampanyasına özel indirimler, Özdilek AVM’leri, departman mağazaları, hipermarketleri ve çevrim içi alışveriş sitesi Özdilekteyim.com’da çocuklarını mutlu etmek isteyen ebeveynleri bekliyor.

Kampanya kapsamında kitaplarda ve top çeşitlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim sunulurken çocukların çok seveceği pelüş oyuncaklarda 1 alana 1 bedava fırsatı bulunuyor. Miniklerin ara tatilde keyifle sürebilecekleri paten, kaykay, scooter modellerindeki fiyatlar ise yüzleri güldürüyor. Farklı oyuncak çeşitleri, yazı tahtası, kulaklık ve bilgisayar aksesuarları gibi ürünler çocuklar için hediye alınabilecek ürünler arasında yer alırken Disney lisanslı nevresim takımları ve çocuk bornoz setleri de çocukların dünyalarına renk katmayı bekliyor.

Misafirlerine karnaval coşkusu sunan Özdilek’in 09 -17 Nisan tarihleri arasında devam edecek “Karneval” günlerini kaçırmayın!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ