Demokrat Zafer

İTTİFAK GEMLİK’TE KENETLENDİ

Millet İttifakının paydaşları Gemlik’te İYİ lerin evinde buluştu. Samimi anların yaşandığı ziyarette İYİ Parti Gemlik İlçe Teşkilatı, CHP İlçe Teşkilatını ağırladı.

İYİ Partililer ittifak ortağı olan CHP Gemlik İlçe Teşkilatını ağırladı. CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İlçe Başkanı Şükrü Aksu, Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan,  Kadın Kolları Başkanı Gülseren Güler, Belediye Meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette yerel ve genel siyaset konuşuldu.

İYİ Parti Gemlik İlçe Başkanı Ertuğrul Yavuz, “Türk siyasi hayatında demokrasinin işlemesine katkı veren CHP Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun ziyareti bizleri onurlandırmıştır. Millet İttifakı’mızın kıymetli ilçe başkanı ve belediye başkanımıza da  teşekkür ederiz. İttifakımızın gücü, ilçemize ve ülkemize getirdiği değişim ortadadır. Ülkemizin içerisine itildiği siyasi ve ekonomik kriz ortamından kurtuluşu da güçlendirilmiş parlamenter sistem ile mümkün olacaktır,” dedi.

Kayışoğlu: İki Partinin Birlikteliği Çok Önemli!
İYİ Partinin mecliste gurup kurması aşamasına değinen Nurhayat Altaca Kayışoğlu, “o süreçte demokrasinin önünün açılması için herkes üzerine düşeni yaptı. Bugün geldiğimiz noktada iki partinin birlikteliği çok önemli,” dedi.


Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan ise projelerinden bahsederek, “bazı projelerimiz hayata geçti, bazılarında önemli aşamalar kaydettik; bazı projelerimizdeyse bir takım zorluklarla karşılaşıyoruz. Firmalar açılan ihalelere girmiyor veya fiyat veremiyor; çünkü ekonomik olarak önlerini göremiyorlar,” dedi. Başkan Sertaslan Kumla Sahilinin Büyükşehir tarafından geri alınması konusunda ise “vatandaşlarımızın konforu için üzerimize düşen vazifeden kaçınmayız, Bursa Büyükşehir Belediyesi aynı hizmetleri eksiksiz sağlamalıdır” dedi. Geniş katılımlı ziyaret Yavuz’un Kayışoğlu’na plaket sunması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ