Demokrat Zafer

FESPA Eurasia, 9 milyar dolarlık sektörübu yıl daha büyük alanda buluşturacak

Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia, bu yıl 1-4 Aralık 2022 tarihleri arasında baskı dünyasını dokuzuncu kez bir araya getirecek. Bu yıl da Mimaki ana sponsorluğunda düzenlenecek FESPA Eurasia, bu yıl 10 binden fazla sektör profesyonelini, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 7 ve 8’inci salonlarda daha büyük bir alanda bir araya getirecek…

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir arada sergilendiği Avrasya’nın en büyük fuarı FESPA Eurasia büyümeye ve sektörü büyütmeye devam ediyor. FESPA Eurasia 2022, 1-4 Aralık tarihlerinde İstanbul’da baskı dünyasını dokuzuncu kez bir araya getirecek. Bu yıl da Mimaki ana sponsorluğunda düzenlenecek FESPA Eurasia, 10 binden fazla sektör profesyonelini, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 7 ve 8’inci salonlarda daha büyük bir alanda buluşturacak.

Avrasya Bölgesi’nin baskı fuarı FESPA Eurasia’nın bu yılki ana sponsoru da 4. kez Japonya merkezli global baskı sistemleri lideri Mimaki oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da endüstriyel reklam ve baskı dünyasının heyecanla beklediği fuar için hazırlıkların hızlandığını belirten FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, “2021 yılı fuarı bizim için oldukça başarılı geçti ve bu fuarda gördük ki reklam dünyası 2 yıllık pandemi sürecinde birçok yenilik ve bilgi birikimiyle fuar açılışına hazırlandı. Bu gelişmeler bizi de çok heyecanlandırdı” dedi. Sektörün bu yıl da fuarla birlikte daha da canlanacağını beklediklerini belirten Binici şöyle konuştu: “Mimaki Eurasia’ya dördüncü kez FESPA Eurasia’ya ana sponsor olduğu ve fuarımıza yaptığı bu değerli yatırım için teşekkür ederiz. 1 – 4 Aralık’ta düzenleyeceğimiz FESPA Eurasia fuarında ziyaretçileri ve sektör profesyonellerini en iyi markalarla, sektör yenilikleriyle ve alıcılarıyla İstanbul’da buluşturacak ve bu yıl da sektörde öncü olacağız.”

2021’de rekor kırmıştı

FESPA Eurasia, 2021 yılını 2 yıllık bir aranın ardından rekorla tamamlamıştı. Sektörün iki yıldır heyecanla beklediği fuar 2-5 Aralık tarihleri arasında 500’den fazla markanın katılımıyla yaklaşık 10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Fuar yurtdışından 2 bin 188 kişiyle %22.5 yabancı ziyaretçi oranıyla rekor tazeledi. Yeni iş bağlantılarının yapıldığı FESPA Eurasia, 60’tan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerle sektöre 1 milyar dolarlık hareket kattı. Sektör liderleri ve küresel markalardan oluşan markalar, en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergiledi.

FESPA Eurasia hakkında:

Global baskı federasyonu FESPA ve ARED (Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği) ortaklığıyla kurulan FESPA Eurasia, ilk fuarını 2013 yılında gerçekleştirdi. 2013 yılından bu yana toplam 8 fuar gerçekleştiren FESPA Eurasia, 2022’de 1-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da baskı dünyasını 9. kez yeniden bir araya getirecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ