Demokrat Zafer

Bu harami düzeni ‘atta’ya götüreceğiz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir’de esnafla buluşmasında, “5 yandaş korunurken, sizin çocuklarınız işsiz. 5 yandaşın vergileri silinirken çiftçi, esnaftan bahsediyorum. SSK’sını, elektrik parasını, kendi Bağ-Kur’unu ödeyemiyor” ifadelerini kullandı.

Akşener: Bu harami düzeni ‘atta’ya götüreceğiz!

İki yılı aşkın süredir ilçe ilçe, dükkan dükkan dolaştığını, bu ziyaretlerden çok şey öğrendiğini dile getiren Akşener, Türkiye’de birçok insanın evinde tencerenin kaynamadığını, kadınların akşam yemeğini nasıl yapacağını düşündüğünü ifade etti. Akşener, toplumun kayırmacılıktan şikayetçi olduğunu anlatarak şunları söyledi: “Çok uzun bir zamandır şuculuk buculuk üzerinden Türkiye birbirinin karşısına dikildi. İnsanlar birbirine düşman edildi. ‘Komşunun komşusunun tuzuna ihtiyacı vardır.’ söyleminden, inancından gelen bizler ‘Komşumuz şucu, onun oğlu bucu, kızı şöyleci.’ diyerek ayrıldık.

Neticede çırak çıkan siz oldunuz. O dükkanların içinde 92 puan alıp atanamayan devlet memurları gördük. Nasıl bir kayırmacılık olduğunu gördük. 5 yandaş korunurken sizin çocuklarınız işsiz. 5 yandaşın vergileri silinirken çiftçi, esnaftan bahsediyorum. SSK’sını, elektrik parasını, kendi Bağ-Kur’unu ödeyemiyor. Sizlerle beraber ele ele tutuşup Allah nasip ederse ne zaman yapılacaksa ister vaktinde ister önce, o seçimde sandıkta bu arkadaşları, bu harami düzeni attaya götüreceğiz.”

Konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet eden Akşener, gezdiği dükkanlarda ürünlerin fiyatlarını sordu.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ