Demokrat Zafer

Arif Tak; Yeniden adayım

Bursa Esnaf  ve Sanatkarlar Oda Birliğinin Uyumsoft firmasının sponsorluğunda BESOB Davet Diva Salonunda düzenlediği iftar programına, BESOB’a bağlı Oda Başkanları ve üyeleri katıldı. BESOB Başkanı Arif Tak, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Arif Tak BESOB'un iftarında açıkladı: Yeniden adayım

ERCAN ÇALIŞIR / BURSADA BUGÜN

BESOB ve Uyumsoft Firmasının düzenlediği iftar programında esnaf odaları başkanları ve odalara üye esnaflar katıldı. Bakkallar Oda Başkanı  Muhammed Nuri Örs, Arif Tak’a desteğini açıkladı.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Oda Birliğinin düzenlediği iftar programına Oto Galericiler Oda Başkanı Hakan Yanık, Sebze Meyve  Benzerleri Oda Başkanı Selahaddin Havuz, Bakkallar Oda Başkanı Muhammed Nuri Örs, Ayakkabıcılar ve Benzerleri Oda Başkanı Servet Kaynar, Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Ahmet Çakır ve bir çok oda başkanı ve temsilcileri katıldı. Program  Kur’an’ı Kerim tilaveti ardından Seyyah Semazen Grubunun gösterisiyle başladı.

Bakkallar Oda Başkanı Muhammed Nuri Örs, ” Daha önce 2 sefer aday olduğumuz birlik başkanlığı seçimlerinde bu sefer aday olmayıp Arif Tak başkanı destekleyeceğiz” diye konuştu.

Sebze Meyve ve Benzerleri Oda Başkanı Selahaddin Havuz, ” Ahmet Başkan ve yönetimine iftar programını organize ettiği için teşekkür ediyorum. Yapılacak seçim için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
BESOB Başkanı Arif Tak, “1993 yılında göreve geldiğimde Birlik, Büyükşehir Belediyesinin kiracısıydı. Kasasında 150 ₺ parası vardı. Geldiğimiz noktada BESOB’un iftar programı yaptığımız bu tesis gibi 5 adet binası var. Bu hizmet ile yapıldı. Bizden sonra gelecek yönetimler çok rahat edecek. Bundan sonra birbirimize destek vermemiz lazım. Bu zamana kadar bu teşkilata siyaset sokmadım. Fakat siyasetçilere beraber çalışıp hizmet aldık, alacağız. Bu teşkilat içindeki odalardan 16 peygamberin mesleği var. Yeni seçilen oda başkanları, hizmetkar olmaya gelmiştir. BESOB, ekonomik yönden çok iyi durumdadır. Kimsenin söylediğine itibar etmeyin. Esnafa hizmet etmek bizim için ibadet niteliğindedir” dedi ve yeniden aday olduğunu açıkladı.

Uyumsoft firması ile BESOB, üyelerin e- fatura konusunda destek alabilmesini sağlayacak ve yıl sonuna kadar ücretsiz yararlanacakları bir protokol imzaladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ