Demokrat Zafer

SEDA SAYAN’IN FİYATI SIR GİBİ SAKLANAN TAMAMI PIRLANTA GELİNLİK GERDANLIĞI TESLİM EDİLDİ,

SEDA SAYAN, GELİNLİĞİ İÇİN ÖZEL “PIRLANTA” BİR GERDANLIK HAZIRLATTI. FİYATI SIR GİBİ SAKLANAN TAMAMI PIRLANTA GELİNLİK GERDANLIĞI SEDA SAYAN’’A STORKS MÜCEVHER, SEDA SAYAN’A GELİNLİĞİNİ TAMAMLAYACAK FİYATI SIR GİBİ SAKLANAN ÖZEL BİR GERDANLIK TASARLADI.

 

Müzisyen Çağlar Ökten’le Prag’da nikah masasına oturmaya hazırlanan Seda Sayan, düğün hazırlıklarına son sürat devam ediyor.  Nikah yüzüğünü  Türkiye’nin ilk mücevher markası olan ve Pırlanta sektöründe 25’inci yılını tamamlayan Storks Mücevher hazırladı. Özel kilitli sistemiyle Seda Sayan ve Çağlar Ökten’i sonsuza kadar birbirine bağlayacak olan Nikah Yüzüğünün ardından Storks Mücevher, Seda Sayan’ın gelinliği için tamamı özel Pırlantayla tasarlanan bir gerdanlık ve yine “Nazarı, negatif enerjiyi” aldığına inanılan özel taşlarla bileklik hazırladı. Storks Mücevher yetkilileri de, Seda Sayan’da gerdanlığın ve bilekliğin fiyatını sır gibi saklarken, bu çok özel tasarımın fiyatının 1 milyonun üzerinde olduğu konuşuluyor.   Seda Sayan, “Bu evliliğe sonsuza kadar Evet dedim. Sonsuza kadar parmağımdan çıkarmayacağım bir yüzük yaptılar bana.  Storks Mücevher, sağolsunlar bana inanılmaz içime sinen ve parmağıma taktığım anda sevdiğim çok güzel bir nikah yüzüğü ve gelinliğim için mücevherler tasarladı. Hayatım boyunca paraya önem vermedim. Fiyatı hiç önemli değil. Çağlar ile mutlu ve huzurlu bir ömre evet diyeceğiz. Şu anda bunun bedeli, fiyatı yok” dedi.

ÇAĞLAR ÖKTEN, KISKANDI MI?

 Storks Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Güner ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Kocabaş’ın nikah yüzüğünü ve gerdanlığı Seda Sayan’a taktığı fotoğrafların Çağlar Ökten’i rahatsız ettiği dedikodularının sorulduğu Seda Sayan, “ Olur mu hiç öyle şey? Ayhan bey ve Hakan bey çok yakın dostlarımız. Bizim nikahımız için onlar da çok heyecanlı. Çok özenerek, çok isteyerek yaptılar bu tasarımları. Kıskanılacak bir durum yok” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ