Demokrat Zafer

Life by Fakir’den VEGAN İÇERİKLİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Ekolojik temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir, vegan ve bitkisel bazlı ürünleriyle hem doğa, hem hayvan, hem de insan dostu…

Veganlık, son yıllarda etkisini giderek artıran ve adından sıkça söz ettiren bir kavram olarak öne çıkıyor. Doğanın sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla oluşan çevresel bilinçle doğru orantılı olarak veganlık da artış gösteriyor. İnsanlar, dünyanın tüm canlıların yaşam alanı olduğu ve her canlının yaşama hakkına saygı gösterilmesi konusunda ciddi bir hassasiyet gösteriyor.

Ekolojik ve vegan temizlik ürünleri ailesi, Life by Fakir’in geliştirdiği doğal içerikli, bitkisel bazlı ürünlerin hiçbiri hayvansal katkı maddesi içermiyor. Ayrıca Life by Fakir ürünlerinin laboratuvar ve test aşamalarında asla hayvan dostlarımız kullanılmıyor.

Vegan ve Ecomark sertifikasına sahip, serinin hiçbir ürünü insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermiyor. Life by Fakir ürün ailesinde; sıvı-toz çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı ve ekolojik bulaşık makinesi tableti bulunuyor. Life by Fakir Baby serisinde ise bebekler ve hassas cilde sahip kişiler için özel içerikli bitkisel bazlı çamaşır deterjanı, konsantre yumuşatıcı, doğal granül sabun yer alıyor.

Etkili Temizlik ve Gözle Görülür Parlaklık

Vegan ve ekolojik Life by Fakir ekolojik bulaşık makinesi tableti, 5’i 1 arada formülü ile bulaşıklarda kalıntı bırakmadan derinlemesine temizlik imkanı veriyor. Kirece karşı koruma, çelik parlatma, cam ve bardak koruma özellikleri bulunan ürün, en inatçı yağ lekelerini kolayca söküp atarak bulaşıklara göz alıcı parlaklık getiriyor. Bulaşık temizliğine çevreci ve etkili çözüm sunan Life by Fakir bulaşık makinesi tabletinin bir kutusunda 30 tablet bulunuyor. Tabletler ekolojik içeriği ile doğada kolay çözünebiliyor. Böylece hem çevreyi hem de insan sağlığını korumaya katkı sağlıyor.

Doğa ve İnsan Dostu

Bitkisel bazlı aktif madde içeren Life by Fakir doğal sıvı çamaşır deterjanı, üstün leke çıkarma gücü ile renkliler ve beyazlarda yüksek performanslı temizlik sağlıyor. Ürün, doğal içeriği sayesinde çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor ve çamaşırlarınızın renklerini koruyor. Vegan ve ekolojik Life by Fakir doğal toz çamaşır deterjanı, ideal ölçüde kullanıldığında tam 30 yıkama yapmanıza imkan veriyor. Ekstra durulamaya gerek bırakmadan daha az su tüketimi yapmanızı sağlıyor ve doğada kolay çözünerek çevreye zarar vermiyor.

Hem Vegan Hem Kuraklık Karşıtı

Bitkisel ve vegan içerikli Life by Fakir konsantre yumuşatıcı, çamaşırları yumuşacık yapıp mis gibi kokmasını sağlıyor. İçeriği sayesinde kolayca durulanıp kalıntı bırakmayan ürün, ideal ölçekte kullanıldığında tam 60 yıkamaya kadar performans gösteriyor. Life by Fakir konsantre yumuşatıcı, renkli ve beyaz tüm çamaşırlarda güvenle kullanılabiliyor. Life by Fakir’in konsantre ürünlerinin üretiminde, konsantre olmayan ürünlere oranla ortalama yüzde 75 daha az su kullanılıyor. Marka, total üretime bakıldığında tonlarca su tasarrufu sağlayarak kuraklığa karşı mücadeleye destek veriyor.

Life by Fakir ürünleri File, Happy Center, Civil, Çağrı Market, ebebek, Onur Sağlık, Özkuruşlar, Seyhanlar gibi alışveriş zincir mağazalarından ve Trendyol, Hepsiburada, Amazon, Gittigidiyor, N11, e-bebek.comcivilim.com gibi online alışveriş sitelerinden tedarik edilebiliyor.

Ayrıntılı Bilgi: https://www.fakir.com.tr/life-by-fakir

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ