Demokrat Zafer

GÜRSU’NUN HER YERİNDE RAMAZAN’IN COŞKUSU YAŞANIYOR

Gürsu Belediyesi, Ramazan Ayı süresince gerçekleştireceği etkinliklerle Gürsu’nun her yerinde Ramazan coşkusunu yaşatıyor.

Gürsulular, Ramazan Ayı’nın coşkusunu; ilahi dinletileri, mehteran ve sema gösterileri, Karagöz Hacivat gösterileri, konferanslar, söyleşiler, tiyatrolar, sinemalar, konserlerle ilçenin birçok noktasında gerçekleştirilecek etkinliklerle yaşayarak kültür sanata doyacak.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık “Onbir ayın sultanı Ramazan Ayı’nın manevi atmosferini yaşatmak, ‘Nerede o eski Ramazanlar’ diyenlerin nostalji özlemini gidermek amacıyla, Ramazan Ayı geleneklerinin yaşatıldığı etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Gürsumuz’un her yerinde, Ramazan Ayı’nın coşkusunu, manevi yoğunluğunu hemşehrilerimizle birlikte, özlediğimiz gibi omuz omuza yaşıyoruz. İftar programlarında, teravih namazlarında, sahurlarda, camilerimizde, kahvehanelerde hemşehrilerimizle biraraya gelerek, Ramazan Ayı’nın maneviyatını paylaşıyoruz. Ramazan’ın huzurunun, bereketinin, paylaşım ruhunun, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının tüm gönüllerde, her daim yaşanmasını diliyorum. Ramazan Ayı’nın ülkemiz ve tüm İslam alemi için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimizi etkinliklerimizde buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Gürsu Belediyesi’nin Ramazan Ayı süresince gerçekleştireceği programların yer aldığı etkinlik takvimine Gürsu Belediyesi sosyal medya hesaplarından ulaşılabilmekte. Etkinliklere ilişkin detaylı bilgiler Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nden alınabilmekte.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ