Demokrat Zafer

Hemşehrilerimizin her sıkıntısında yanlarında olmaya devam edeceğiz

Bursa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği Başkanı Munise Acar, dernekte yapılan çalışmalardan bahsederek 15 Temmuz’da şehit düşen ve Gazi olan vatandaşların ailelerine destek olmak için yola çıktıklarını ifade etti.

GÜLİN ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN bursadabugun.com

Bursa’nın Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesinde bulunan, 15 Temmuz Demokrasi ve Aile Yardımlaşma Derneği, güzel işlere imza atıyor. Dernek Başkanı Munise Acar, dernekte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Derneğin kuruluşundan sonra ikinci Başkanı olduğunu ifade eden Acar, “Dernekte hepimiz canla başla çalışıyoruz. Ulusal mücadelemizin miladıdır 15 Temmuz. 15 Temmuz’u iyi anlamak lazım ki; iyi anlatalım. 15 Temmuz darbe teşebbüsüne sebep olan zihniyetin 40 yılı aşkın sürede ülkeyi nasıl sardığını o gece gördük.

 

Emperyalist güçlerin maşa gibi kullandıkları insanlar aradan geçen 6 yıla rağmen halen ne yazık ki temizlenemedi. Derneğimizin kuruluş amacı öncelikle 15 Temmuz’da şehit düşen vatandaşlarımızın ve gazi olan hemşehrilerimizin ailelerine destek olmak için yola çıktık.

 

15 Temmuz yanında KıbrısKore ve Güneydoğu Anadolu’da topraklara kanlarını bırakan şehit ve gazi yakınları olmak üzere geniş bir kitleye de ulaşıyoruz. Kamu kurumları ile yardım noktasında sürekli istişare içindeyiz. Hemşehrilerimizin her sıkıntısında yanlarında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ