Demokrat Zafer

Çağdaş Hekimler kimseyi ötekileştirmedi

Çağdaş Hekim Grubu, Bursa Tabip Odası’nın 17 Nisan 2022 tarihinde Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda adaylığını, Setbaşı Tabipler Lokalinde kahvaltılı basın toplantısında açıkladı.

Bursa Tabip Odası'nda Çağdaş Hekimler yine aday

ERCAN ÇALIŞIR – RAMAZAN ACAR / BURSADA BUGÜN bursadabugun.com

Çağdaş Hekim Grubu, Bursa Tabip Odası’nın 17 Nisan 2022 tarihinde Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda adaylığını, Bursa Setbaşı Tabipler Lokalinde düzenlenen basın toplantısında açıkladı.

Bursa Tabip Odası Başkanı Alpaslan Türkkan ve Çağdaş Hekim Grubu Aday Yönetimi adına Dr Tufan Kumaş, basın açıklamasında hekimlerin çalışma koşulları ve özlük hakları konusunda değindi.

Bursa Tabip Odası Başkanı Alpaslan Türkkan konuşmasından satır başları;

Çağdaş Hekimler kimseyi ötekileştirmediBirleştirici gücümüzü koruduk. Ötekileştirme ile bizi suçlayanlar kendilerini öteki görenlerdir. 6023 sayılı yasa yol göstericidir. Hekimlerin özlük hakları ile ilgilenmek ve toplum sağlığı ile ilgilenmek bizim görevimizdir. Yaptığımız herşey hekim ve toplum sağlığı içindir. Yeni bir ekip ile yola çıkıyoruz.

Aday Yönetim adına konuşan Dr. Tufan Kumaş konuşmalarından satır başları;

Eleştiriler bizi geliştirecektir. Çok başarılı bir yönetim sergilendi. Biz adayız fakat grubumuz adı altında kimin aktif olduğunun önemi yoktur. Yasal olarak iki ana eksen var. Hekim hakları ve meslek onuru ki maddi, manevi ve fiziksel şiddete uğruyoruz. Tepeden itibarsızlaştırmalar var. Hekimlerin özlük hakları ve çalışma koşulları gittikçe kötüye gidiyor. Toplum sağlığı için mücadele edeceğiz. Sağlık hizmeti, aslında vatandaşın hastalanmasını önlemektir. Yeni yönetim olarak bayrak değişimi gerekiyor. Fransa Bisiklet Turunda takım halinde yarışırlar. Rüzgarı göğüsleyen arkaya geçip yarışa arkadan devam eder. Bu sefer rüzgarı göğüsleme sırası bizde. Bundan sonrası için çok güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ