Demokrat Zafer

Ali Tezel’in Çıkışına EYT Derneği’nden Çetin Çatışma!

31 Mart yerel seçimleri öncesi Türkiye’nin başlıca tartışma konusu olan emeklilikte yaşa takılanlar, bu kez Sosyal Güvenlik Uzmanı Ali Tezel’in sosyal medya mesajlarıyla gündeme oturdu. Tezel, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYTSYDD) yönetimini iktidarla anlaşmakla suçladı. EYTSYD Derneği’nin Tezel’e yanıtı hayli manidar ve ironikti.  EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ve EYT SYD yöneticilerine karşı iftira ve hakarette bulunan Ali Tezel’e karşı açılan dava ile ilgili Başkan Özüpak’tan açıklama geldi. Özüpak davayı kazandıklarını duyurdu.

EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın açıklaması şu şekilde;

Şahsıma ve EYT SYD Derneğimiz yöneticilerimize İftira Atan, hakaretler yağdıran Ali Tezel‘e açtığımız DAVAMIZDAKİ GELİŞME VE SONUÇ.

Ali Tezel’e EYT. Genel Bşk. ve Genel Merkez Yöneticilerine hakaretten adli para cezası verildi.

Mahkeme sanığın daha önce işlediği suçlar nedeniyle de bir daha suç işlemeyeceğine kanaat getirmediğinden bir daha Hükmün Açıklanmasının Geri Bırakılmasına karar verilmeyeceğini kısa kararında belirtti.

24. 03.2022 günü İstanbul 21.Asliye Ceza Mahkemesince İstinaf Yolu açık olmak üzere verilen karara erteleme de yapılmadı.

Kararın kesinleşmesi halinde Ali TEZEL Adli Para Cezasını ödeyecek, bu sefer önceki cezalarında HAGB’ından (Hükmün Açıklamasının Geri Bırakılması) farklı olarak Ali TEZEL’in ADLİ SİCİL KAYDINA SABIKA OLARAK İŞLENECEK.

Bu dava Neden Açılmıştı;

EYT SYDD Genel merkez başkan ve yönetimimizi yerel seçimler öncesi Sayın Binali YILDIRIMLA yapılan görüşme sonrasında Bavul dolusu para aldılar, EYT davasını sattılar şeklinde Tv kanallarında yaptığı açıklamalarla attığı iftiralara karşı açılmış bir davadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ