Demokrat Zafer

Stratejik çalışmaya ihtiyaç var

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın 24. Olağan Genel Kurulu’nda yönetime aday olan Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu’nun aday tanıtım ve projelerinin paylaşıldığı toplantı gerçekleşti.

Bursa SMMMO Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu'nda aday tanıtımı yapıldı

GÜLİN ÖZDEMİR – CANSU ÖZDEMİR / BURSADA BUGÜN bursadabugun.com

Bursa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkan Adayı Fatih Arslan, bu yıl Haziran ayında gerçekleşecek olan 24. Olağan Genel Kurulu için Bursa Meslekte Dayanışma ve Birlik Grubu olarak yönetim listesini ve projelerini tanıtan toplantı BAOB’da gerçekleşti.

Bursa SMMMO Odası Başkan Adayı Fatih Arslan’ın konuşmasından satır başları; 

Meslektaşlarımız ve proje tanıtım toplantısına hepiniz hoşgeldiniz. Öncelikle odamız ve grubumuza hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Bildiğiniz üzere önümüzdeki Haziran ayında oranınızın 24. Olağan Genel Kurulunu yapacağız.

Daya önceki yönetimde meslektaşlarımız alın yerlerinden biriktirdikleri ve odamıza ödedikleri aidatları kontrolsüz harcamışlardır.

Odamızın yapmış olduğu yardımları kendi çıkarları doğrultusunda harcamışlardır.

Bizler grup olarak mesleğimizin ve meslektaşlarımızın lehine olan her karara ortak olduk ama aleyhine alınan kararlarda karşısında olduk.

Hepimiz biliyoruz meslektaşlarımızın bir çok sorunları var. Bu sorunlara çözüm olmak gerekir. Stratejik çalışmaya ihtiyaç var. İşte bu sebeple aday olduk.

Çok fazla proje ürettik ama bursamıza yakışan 16 tanesini ön plana çıkarmak istedik.

Biz büyüklerimizin bileğisin ve deneyimi ile genç meslektaşlarımızın titizliğiyle ideal bir yönetimi desteklemek istiyoruz. Biz ileride bizlerin yerine alacak meslektaşlarımızın projelerde yer almasını istiyoruz.

Kadın meslektaşlarımız, kurulda daha aktif görev alabilmesi için söz sahibi olacak ve projelerini hayata geçirebilecekler. Bizlerde bir çok projemizi gerçekleştirmek istiyoruz. Biz yapacaklarımız ile odamızı saygınlığa kavuşturmak istiyoruz. Grubumuzun üye sayısını 2500’e çıkarmak istiyoruz. 

Ramazan ayınız hayırlara vesile olsun. Unutmayın gelecek değişim ile başlayacak. Haziran gelecek bu iş bitecek.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ