Demokrat Zafer

Gönüllü öğretmenlerden yetim çocuklara eğitim

Yetim çocukların eğitim alanında desteklenmesi amacıyla Yetim Vakfı’nın başlattığı Eğitim Destek Merkezi (EDM) programı tamamlandı. Gönüllü öğretmenler 18 hafta boyunca okul öncesi, ilk ve ortaokul kademesindeki çocuklara eğitim verdi.

Yetim Vakfı tarafından hayata geçirilen Eğitim Destek Merkezi programı sona erdi. Yetim çocukların eğitimlerinin desteklenmesi adına başlatılan program 18 hafta sürdü.

GÖNÜLLÜ EĞİTİMENLER YER ALDI

Yetim Vakfı, ailelerin okul öncesi, ilkokul ve ortaokul kademesindeki çocuklara yönelik verdiği Aksray Eğitim Destek Merkezi’nde düzenlenen eğitim programında anaokulu eğitimi, Matematik, Türkçe, Drama, Görsel Sanatlar ve Beden Eğitimi dersleri verildi. 18 hafta boyunca Eyüpsultan / Zinde Okulları’nda yapılan eğitim programı, gönüllü eğitmenler ile birlikte gerçekleştirildi.

“ÇOCUKLAR HAYALLERİNE DAHA YAKIN”

Eğitim programı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yetim Vakfı Psikososyal Destek ve Uygulama merkezi Koordinatörü Gülhan Toy, “Yetim yavrularımız için düzenlediğimiz Eğitim Destek Merkezi programı çok verimli geçti. Çocuklarımızı sosyal, kültürel, eğitim başta olmak üzere her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Büyük bir heyecanla başlattığımız Eğitim Destek Merkezi programı ile çocuklarımız hayallerine bir adım daha yakın. ” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ