Demokrat Zafer

#YeşilBirHareket Çağrısı “Büyükşehirlerde Yeşil Dönüşüm” ile Başlıyor!

Başkent Ankara; geleceğimizi tehdit eden, küresel ekonomiyi temelden etkileyen ve bugünümüzün en önemli sorunu iklim değişikliğine ev sahipliği yapacak.

Güçlü bir ekonomi için yeşil yatırımı benimseyen, yenilebilir enerji ve yeşil kalkınma hareketinin öncüsü olmak için Neden Dünya’nın Yeşil Enerji Merkezi Biz Olmayalım?” mottosuyla yola çıkan EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi / Fuarı” ATO Congresium’da!

Ortak paydada tek bir amaç için Büyük Gün, Bugünden Başlar!

30 Mart Çarşamba günü ATO Congresium’da başlayacak Zirve’ye pek çok ulusal ve uluslararası konuşmacı katılacak. İklim değişikliğiyle mücadelede en önemli adımlardan biri de belediyelerdir. Belediye Başkanlarımız öncülüğünde “Büyükşehirlerde Yeşil Dönüşüm” ana başlığında çözümcül yaklaşımları konuşacağız. Ankara Ticaret Odası Başkan Vekili, Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz moderatörlüğünde Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı, Dünya Belediyeler Birliği Eş Başkanı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ur İbrahim Altay, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın değerli katılımlarıyla 18.00 – 19.00 aralığında Ana Salon / BİOTREND’de gerçekleşecek.

Türkiye’de ve dünyada bir ilke imza atmaya hazırlanan EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi / Fuarı’nın” heyecanını yaşamak, +1 olmak için sizlerde davetlisiniz.

30 Mart Çarşamba

10.00 – 12.00: Açılış Konuşması

17.30: TUBİL Halk Dansları Topluluğu Gösterisi

18.00 – 19.00: Büyükşehirlerde Yeşil Dönüşüm

19.20 – 19.40: Antakya Medeniyetler Korusu

EKO İKLİM: Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi/Fuarı Hakkında:

30-31 Mart tarihlerinde ATO Congresium’da yapılacak olan Eko İklim Zirvesi/Fuarı; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, Belediyeler, Ankara Ticaret Borsası, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Organize Sanayi Bölgeleri, KOBİ’ler, yeşil finansman projeleriyle bankalar, üniversiteler ve pek çok kurumun desteğiyle yapılacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ