Demokrat Zafer

KÜÇÜK MUHAMMED’İN İMDADINA YETİŞTİ ALTIN KALPLİ MEHMET

ÜNLÜ SANATÇI MEHMET ÇEVİK, ADIYAMAN’DA YAŞAYAN %98 ENGELLİ YETİM ÖĞRENCİ MUHAMMED’İN İMDADINA YETİŞTİ. KÜÇÜK ÇOCUĞUN TEDAVİSİNE KATKIDA BULUNAN MEHMET ÇEVİK’E MUHAMMED’İN SINIF ARKADAŞLARINDAN DUYGULANDIRAN BİR TEŞEKKÜR GELDİ.

Sanatçı Mehmet Çevik, bu kez verdiği konserler yada sahne şovlarıyla değil, anlamlı bir sosyal sorumluluk projesiyle gündeme geldi. Adıyaman’da yaşayan ve %98 engelli olan Muhammed’in öğretmeninin ulaştığı Çevik, yetim olan küçük çocuğun maddi zorluklar nedeniyle tedavisinin yarım kaldığını öğrenince hemen harekete geçti. Muhammed’in tedavi masraflarına destek olan sanatçı, ertesi gün karşılaştığı sürprizle de çok mutlu oldu.

ÇOCUKLARDAN DUYGULANDIRAN TEŞEKKÜR

Küçük Muhamedd’in tedavisinin artık devam edeceğini öğrenen sınıf arkadaşları, Mehmet Çevik ve eşi Gizem Çevik için bir pankart hazırlayarak, ünlü çifte sosyal medya aracılığıyla teşekkürlerini ilettiler. Aldığı mesaj karşısında çok duygulanan Mehmet Çevik, “Umarım Muhammed daha büyük sıkıntılar çekmez. Keşke gücümüz yetse de daha onun gibi nicelerine yetişebilsek. O çocukların duası bize yeter…” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ