Demokrat Zafer

AdColony 6 Ödülle İlk Çeyreği İddialı Kapatıyor

AdColony MarTech ve IAB Mixx Yarışmalarından 6 Ödülle Döndü

Geçtiğimiz on yıldır markalara ve reklamverenleresunduğu mobil ve dijital çözümlerle sektörde gücünü kanıtlayan AdColony, 2022yılında kazandığı ödüllerle yıla muhteşem devam ediyor. İstanbul ofisindenyönettiği EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ve LATAM (Latin Amerika)bölgelerinde yayına aldığı, birbirinden farklı yaratıcı kampanyaları ile mobildünyanın en prestijli yarışmalarından MarTech’den 5, IAB Mixx Türkiye’den ise 1ödül ile başarısını pekiştirmeye devam ediyor.

Yalnızca kendi ürünü olan Instant Play mobil reklam formatının yanı sıraTürkiye’de resmi satıcısı olduğu Spotify ve Yandex.Navigasyon, Türkiye veİskandinav ülkelerindeki resmi satıcısı olduğu dünyanın bir numaralıprofesyonel ağı LinkedIn platformlarında da markalar için kurguladığı farklıreklam modelleriyle sektördeki liderliğini gösteriyor.

Pazarlama teknolojilerinin sektöre örnek olacak en başarılı kullanımlarınınödüllendirildiği MarTech Ödülleri 2022’de 2 farklı kampanyası ile toplam 5kategoride ödül kazanarak farkını ortaya koydu.

Kendi ürünü Instant Play ve Türkiye’nin en çok tercih edilen navigasyonuygulaması Yandex.Navigasyonun bir arada entegre edildiği Opet Yandex ileAraçtan İnmeden Mobil Ödeme kampanyası ile Martech Ödüllerin’de 4 farklıkategoride ödülün sahibi oldu.

Yine AdColony’nin kendi ürünü olan Instant Play teknolojisinde hayata geçirdiğiCheetos Monster kampanyası ile yaratıcılığı en üst seviyeye çıkaran AdColony,MarTech Awards’da İçerik Pazarlamasında En İyi Teknoloji Kullanımıkategorisinde ödülün sahibi oldu.

IAB Mixx Türkiye Ödüllerinde ise Türkiye’deki resmi satışçısı olduğu, dünyanınbir numaralı müzik streaming platformu Spotify’da gerçekleştirdiği LC WaikikiHer Halin Bi’ Başka kampanyası ile Ses Reklamcılığı kategorisinde Bronz ödülünsahibi oldu.

MarTechÖdülleri 2022

OPET // Yandexile Araçtan İnmeden Mobil Ödeme // Instant Play

Mobil Uygulamalarda En İyi Teknoloji Kullanımı
Mobil Mecralarda En İyi Teknoloji Kullanımı
Otomotiv Sektöründe En İyi Teknoloji Kullanımı
COVID-19 Döneminde En İyi Teknoloji Kullanımı

PepsiCo // Cheetos Monster // Instant Play

İçerik Pazarlamasında En İyi Teknoloji Kullanım

IAB Mixx Türkiye Ödülleri

LCW // Her Hali Bi’ Başka // Spotify

SesReklamcılığı

Her iki yarışmada da AdColony; marka, ajans ve teknoloji şirketlerindenyüzlerce jürinin değerlendirmesi sonucu verilen ödüllerle prestijini bir kezdaha kanıtladı. AdColony 2022 yılında MMA Smarties Türkiye, EMEA ve GüneyAfrika yarışmalarında kazandığı 12 ödüle 5 prestijli ödül daha ekleyerek ilkçeyrekte 17 ödülle başarısını taçlandırdı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ