Demokrat Zafer

KEMAL BOZKURT, BAŞUCU ŞARKILARIMDAN BİRİ DEDİĞİ“İŞTE ÖYLE BİR ŞEY”

İzmir-Karşıyaka doğumlu bas gitarist, şarkı yazarı ve vokalist Kemal Bozkurt, Erol Evgin’in sevilen şarkılarından biri olan ‘İşte Öyle Bir Şey’ i Türkçe Rock tarzında yeniden yorumladı. Şarkının bu yepyeni Türkçe Rock versiyonunda ise düzenleme Salih Korkut Peker ve Kemal Bozkurt’a ait. Aranjör imzasında da Salih Korkut Peker olan teklide bas gitar ile geri vokaller Kemal Bozkurt tarafından icra edildi. Sözleri Çiğdem Talu ve bestesi Melih Kibar’a ait olan bu büyük eser için varislerden özel izin alındı. Kemal Bozkurt, sahnede çalıp söylemekten büyük keyif aldığı ve yapmak hayalimdi dediği ‘İşte Öyle Bir Şey ’i şimdi tüm dijital platformlarda müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Kapak tasarımı Lügen Sarıçiçek tarafından yapılan teklinin klibinde yönetmen koltuğundaki isim Mert İpek. Klipte stüdyo ortamında çekilen performans görüntülerinin yanı sıra geçmişi hatırlatan nostalji temalı sahneler de bulunuyor.

İNFO : Kemal Bozkurt , 1997 yılında başlayan müzik yolculuğunda bugüne kadar çeşitli müzik gruplarıyla bas gitarist ve vokalist olarak bir çok mekanda, festivalde, organizasyonda sahne aldı.  2006 yılında kurucuları arasında yer aldığı “ Rüya” adlı grupla farklı şehirlerde konserler verdi. Bas gitarist ve şarkı yazarı olarak yer aldığı grubun 2009 yılında çıkan “Masal Kitabı” adlı albümünde söz ve müziği  Kemal Bozkurt’a ait sekiz şarkı bulunuyor. Albüme ait 4 şarkının klibi ise tv kanallarında yayınlandı. Son 3 senedir de kendi adına kurduğu grubuyla birlikte özenle seçtiği Türkçe Rock repertuarıyla sahne almaya devam ediyor. 19 Aralık 2020 tarihinde de söz ve müziği kendisine ait Hayat Beni Çeyrek Geçiyor isimli teklisini çıkardı. Şarkı  spotify ve tüm dijital platformlarda, şarkıya ait klip ise Net D de yayınlanmıştır.

Söz müziği ile klasikleşen ve her kuşağa hitap eden müzikal anlayışıyla                   “İşte Böyle Bir Şey” Kemal Bozkurt’un Türkçe Rock tarzındaki yorumuyla müzikseverlere ulaşıyor. Şarkıyı tüm dijital platformlarda dinleyebilir, klibi ise Kemal Bozkurt Official youtube kanalında izleyebilirsiniz.

KEMAL BOZKURT – İşte Öyle Bir Şey

Söz: Çiğdem Talu

Müzik: Melih Kibar

Düzenleme: Salih Korkut Peker & Kemal Bozkurt @__kemalbozkurt__

Bas Gitar / Vokal / Geri Vokal: Kemal Bozkurt

Elektrik Gitar / Perdesiz Elektrik Gitar: Salih Korkut Peker @salihkorkutpeker

Aranje / Kayıt / Miks / Mastering : Salih Korkut Peker

Süpervizör: Kemal Bozkurt

Single Kapak Tasarım: Lügen Sarıçiçek @lugensaricicek

KEMAL BOZKURT KLİP EKİP LİSTESİ

Yönetmen: Mert İpek / @mertipekk

Görüntü Yönetmeni: Emre Toraman / @emrtrmn

Işık: TLG / @tolgaozay_alak

Hikaye: Merve İpek / @merv.e.ipek

Oyuncu: Elif Özdemir / @elifozdemirz

Colorist: Coşku Öztugran / @coskuoztugran

Yönetmen Yardımcısı: Büşra Bayır / @busraabyrr

Kuaför: Fuat Curtoğlu / @qulisartist

Makyöz: Firdevs Hazal / @firdevsmakeup

Kamera Asistanı: Abdullah Akkuş / @aakkus28

Set Asistanı: Talha Günay / @talhagunaay

Teşekkürler: Mördak Post Ofis / , Umut Keri, Emre Kardeşseven, Gürberk Polat

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ